John Travolta se întoarce pe micile ecrane într-o producție dedicată procesului lui O.J. Simpson

John Travolta se întoarce pe micile ecrane într-o producție dedicată procesului lui O.J. Simpson

Actorul american John Travolta se întoarce pe micile ecrane într-unul din rolurile principale ale unei producții dedicate faimosului proces al jucătorului de fotbal american O.J. Simpson, acuzat de uciderea a două persoane, a anunțat miercuri postul american FX, citat de Reuters.

Travolta, care are 60 de ani, îl va interpreta pe unul dintre avocații apărării, Robert Shapiro, în producția "American Crime Story: The People v. O.J. Simpson", care va prezenta celebrul proces din 1994-1995 din perspectiva avocaților.

Procesul televizat și achitarea lui Simpson — în fața acuzațiilor de ucidere a fostei sale soții, Nicole Brown Simpson și a prietenului acesteia, Ronald Goldman, la Los Angeles — i-a atras pe americani prin amestecul său de celebritate și relații rasiale.

Cuba Gooding Jr. îl va interpreta pe Simpson, iar David Schwimmer va juca rolul avocatului și prietenului acestuia, Robert Kardashian, tatăl celebrelor surori Kardashian.

Din distribuție face parte și Sarah Paulson, cunoscută pentru "American Horror Story", care o va interpreta pe procuroarea Marcia Clark.

Producția, sub formă de miniserii de 10 episoade, este bazată pe cartea lui Jeffrey Toobin "The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson".

Ultimul rol pentru televiziune al lui Travolta a fost în sitcomul "Welcome Back, Kotter", din anii '70, în care l-a interpretat pe "Vinnie" Barbarino.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!

2 Voi ați citit ce spune Vanghelie despre Piedone?

3 Mearsheimer / „Rusia va anexa încă 4 regiuni din Ucraina”

4 VIDEO Primele imagini cu craterul format la prăbușirea dronei militare în Insula Mare a Brăilei, incidentul cu cea mai mare pătrundere în teritoriul …

5 „Peter a ieşit din cameră, s-a dus în bucătărie, a scos un cuţit şi a început să se plimbe prin casă cu cuţitul în mână”