Johnny Depp se îndepărtează de Hollywood pentru a lupta contra dependenței de alcool

Actorul american Johnny Depp a reacționat la ultimatumul primit de la iubita sa, Amber Heard, și se îndepărtează de Hollywood pentru a lupta contra dependenței sale de alcool, care i-a provocat numeroase probleme în ultima vreme, scrie luni ziarul spaniol 'ABC' pe baza unor declarații ale artistului publicate în presa din SUA în acest sfârșit de săptămână.

Cel mai recent incident, foarte mediatizat, legat de obiceiul de a apărea beat în public a avut loc la 16 noiembrie, la gala Hollywood Awards, desfășurată la Los Angeles. Jonny Depp a urcat atunci pe scenă pentru a înmâna un premiu, dar a fost nevoit să se țină de microfon pentru a-și menține poziția verticală, iar discursul său a fost total incoerent. În această situație, canalul de televiziune CBS, care transmitea în direct spectacolul, a decis să difuzeze un spot publicitar până când actorul de 51 de ani și-a încheiat divagațiile lipsite de sens.

Fără a oferi explicații sau scuze pentru comportamentul său, Johnny Depp a declarat câteva zile mai târziu revistei 'Details' că se simte în industria cinematografică precum 'un câine de curse'. 'Toți speră să fii la înălțime după o cursă în care ai câștigat din întâmplare. Din acel moment, nu mai ești nimic altceva decât o marfă.(...) Sunt teribil de timid. Într-o anumită măsură, îmi duc viața ca un fugar. Nu îmi plac reuniunile sociale. Cu trecerea timpului, am tot mai puține ocazii să observ ceva, din cauză că eu sunt cel urmărit. Pot să accept să fiu un fugar pentru o vreme, dar nu știu cât timp poate o ființă să suporte așa ceva', mărturisea el.

Prima dovadă că actorul se retrage, cel puțin pentru o vreme, din lumea filmului a fost faptul că nu a participat la premiera ultimei sale pelicule, Into the Woods'. 'Producătorii au acceptat ca Johnny să nu-și promoveze filmul, în parte, din cauza situației sale personale și de familie', a explicat o sursă din anturajul vedetei.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

5 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan