Julia Roberts, la 47 de ani: Cred că mi-am riscat cariera nefăcând lifting

Julia Roberts, la 47 de ani: Cred că mi-am riscat cariera nefăcând lifting

Actrița americană Julia Roberts, cunoscută pentru rolurile din "Pretty Woman" (Frumușica, 1990), "Erin Brockovich" și "Steel Magnolias" (Magnolii de oțel, 1989), împlinește marți 47 de ani.

Rolul din "Pretty Woman" a făcut-o faimoasă, cel din 'Erin Brockovich' (2000) i-a adus un Oscar. Alte hituri de box-office ale sale includ "Mirror Mirror" (Oglindă, oglinjoară, 2012) și "August Osage County" (Ținutul din mijlocul verii, 2013).

A jucat, de asemenea, în 1997, în comedia romantică "My Best Friend's Wedding" (Iubitul meu se însoară) cu Cameron Diaz, precum și în trilogia 'Ocean' (2001-2007).

Filmele ei au avut încasări de peste 2,6 miliarde dolari din 2000 până în 2012.

Într-un interviu recent, actrița a declarat că și-a riscat cariera alegând să nu facă operații estetice. "După standardele de la Hollywood, cred că mi-am asumat deja un mare risc nefăcând lifting", a declarat Julia Roberts într-un interviu pentru You Magazine, pentru a-și promova rolul de ambasadoare a frumuseții pentru Lancome.

'Dar le-am spus celor de la Lancome că vreau să fiu un model în vârstă, așa că trebuie să mă păstreze cel puțin încă cinci ani, până trec de 50', a adăugat ea.

Ea a făcut aceste declarații după dezbaterea provocată de Renee Zellweger, care a apărut complet schimbată săptămâna trecută la un eveniment public, alimentând speculațiile că și-a făcut o operație estetică.

În acest context, Julia a admis în interviul citat că actrițele se confruntă cu așteptări nerealiste pe măsură ce se apropie de vârsta de mijloc. Dar în ce-o privește, în loc să opteze pentru chirurgie plastică, ea spune că preferă metode mai naturale de a se simți mai tânără, cum ar fi yoga.

Ca fapte inedite din cariera sa, Julia a refuzat rolul principal în "Shakespeare in Love" (Shakespeare îndrăgostit, 1998) și i-a fost refuzat un rol în serialul "All My Children" (Destine secrete, 1970 — 2011).

A vrut să fie medic veterinar, dar a sfârșit prin a semna un contract cu o agenție de modeling din New York.

În viața privată, unul dintre hobby-urile ei este tricotatul. Se mai știe că a rupt logodna cu Kiefer Sutherland cu trei zile înainte de nuntă. S-a căsătorit cu Daniel Moder în iulie 2002, iar cuplul a avut doi gemeni în noiembrie 2004.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro