Julianne Moore apare alături de fiica ei, Liv, în revista Vogue

Julianne Moore apare alături de fiica ei, Liv, în revista Vogue

Actriţa Julianne Moore şi fiica ei, Liv Freundlich, au apărut în noul număr al versiunii americane a revistei Vogue, informează dailymail.co.uk.

Julianne Moore apare alături de fiica ei, Liv, în revista Vogue

Actriţa, în vârstă de 53 de ani, a apărut alături de fiica sa, în vârstă de 12 ani, care are părul roşcat şi ochii verzi şi semănă leit cu mama sa.

În fotografia publicată în ediţia de august a revistei Vogue, care a fost realizată de Annie Leibovitz, Liv Freundlich este îmbrăcată într-o fustă şi un pulover de la Saint Laurent.

Julianne Moore, care este căsătorită cu regizorul Bart Freundlich, poartă o rochie neagră din catifea creată de Oscar de la Renta, iar cu o mână o ţine protector pe fiica sa.

Fotografia face parte dintr-un material al revistei intitulat "cele mai bune roşcate", care prezintă mai multe vedete recunoscute pentru culoarea purpurie a părului.

De-a lungul carierei sale, Julianne Moore a fost nominalizată de patru ori la Oscar - pentru "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003) -, de şase ori la Globul de Aur, de trei ori la BAFTA şi de nouă ori la premiile Sindicatului actorilor americani. Alături de restul distribuţiei din "Poveşti întretăiate/ Short Cuts" (1993), ea a obţinut un Glob de Aur pentru prestaţia din această peliculă.

Printre alte roluri notabile interpretate de Julianne Moore, în cele peste 60 de filme în care a fost distribuită, se numără cele din lungmetrajele "Lumea Dispărută: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park" (1997), "Marele Lebowski/ The Big Lebowski" (1998), "Magnolia" (1999), "Hannibal" (2001), "Copiii tatălui/ Children of Men" (2006), "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee" (2009), "Un om singur/ A Single Man" (2009), "Copiii sunt bine-mersi/ The Kids Are All Right" (2010), "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" (2011).

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

2 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...

5 Uite un articol care merită citit!