Julio Iglesias va anunța la începutul lunii septembrie data noului său concert de la București

Julio Iglesias va anunța la începutul lunii septembrie data noului său concert de la București

Julio Iglesias, care a suferit o intervenție chirurgicală la spate în urma căreia și-a anulat mai multe concerte printre care și cel din Capitală, va anunța data la care va reveni în concert la București la începutul lunii septembrie, informează un comunicat remis marți AGERPRES. Potrivit sursei citate, Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă.

"Având o stare de sănătate excelentă, artistul lucrează în prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. În același timp, trasează itinerariul turneului mondial în al cărui program va include și acea serie amplă de concerte, amânate din cauza intervenției chirurgicale", informează documentul citat.

Concertul pe care Julio Iglesias urma să îl susțină la Sala Palatului din București, pe 2 iulie, a fost reprogramat, deoarece artistul a suferit în luna iunie o operație la spate.

În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele șase săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din cadrul turneului internațional programate până în luna august. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”