Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinții unui băiețel

Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinții unui băiețel

Cântărețul american Justin Timberlake și actrița Jessica Biel au devenit sâmbătă părinți pentru prima dată, informează AFP care citează familia și presa. Lynn Harless, bunica paternă a nou-născutului, care a primit numele Silas Randall, și-a împărtășit fericirea pe Facebook.

"Fiul meu extraordinar și minunata lui soție ne-au făcut cel mai frumos cadou din lume! Silas Randall Timberlake!". Prenumele copilului au fost alese în onoarea bunicului și tatălui copilului, a explicat ea cu mândrie.

Mama și copilul sunt perfect sănătoși și cântărețul este "euforic" la ideea de a-și exercita noul său rol, a scris revista People, citând agenții celor doi artiști.

Cei doi s-a cunoscut în 2007 și s-au căsătorit în 2012.

Justin Timberlake, 34 de ani, și-a făcut debutul de foarte tânăr în televiziune, înainte de a se alătura trupei de băieți 'NSync. Apoi și-a continuat cariera solo și a jucat în mai multe filme, printre care "The Social Network", despre crearea rețelei de socializare Facebook.

Jessica Biel, 33 de ani, a devenit celebră cu serialul de televiziune "7th Heaven" (Al 7-lea cer, 1996-2006). A mai jucat în filmele "Hitchcock" (2012), "The Truth About Emanuel" (Viața secretă a lui Emanuel, 2013) și "The Illusionist" (Iluzionistul, 2006). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...