Kim Kardashian, fotografie nud pe Instagram pentru a răspunde criticilor privind sarcina sa

Kim Kardashian, fotografie nud pe Instagram pentru a răspunde criticilor privind sarcina sa

Vedeta americană de reality-show Kim Kardashian a postat pe contul său de pe rețeaua Instagram o fotografie nud pentru a răspunde criticilor privind sarcina sa, scrie UPI.com.

Complet dezbrăcată, stând în profil, vedeta de 34 de ani și-a făcut un selfie pentru a răspunde astfel celor care susțineau că este slabă pentru a fi însărcinată. Știrea privind sarcina lui Kim Kardashian a fost primită cu scepticism încă de la început.

'La început au spus să sunt prea slabă, deci a trebuit să mă prefac... Acum ei spun că sunt prea grasă, deci trebuie să mă prefac ... într-un fel!', a scris Kardashian pe Instagram lângă fotografia nud, adăugând că 'fiecare corp este diferit și fiecare sarcină este diferită', însă a învățat să își iubească corpul în fiecare etapă a vieții și, 'chiar dacă va fi și mai mare de atât, va fi la fel de frumos'.

'Am fost binecuvântată să fiu însărcinată și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și, oricare ar fi criticile sau comentariile pe care le faceți, de această dată nu mă afectează', a adăugat Kim Kardashian.

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în mai 2014, în Florența, și au împreună o fetiță de doi ani, North West. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scârboasă șobolănime mai colcăie la vârful acestei țări!

3 Zvon / Râcă mare în PSD după ce l-au prins pe Dîncu jucând la două capete

4 Idiotul ăsta ar trebui interzis în spitalele din România! / Mama anti vaccinistului Răzvan Constantinescu este „…

5 Gastronomia sexuală din Evul Mediu / Tinerele imprimau pîinea cu labiile