Kim Kardashian și Kanye West și-au cumpărat o nouă proprietate

Kim Kardashian și Kanye West și-au cumpărat o nouă proprietate aflată chiar lângă domeniul lor din Hidden Hills, în California, conform starpulse.com.

Foto: (c) Mario Anzuoni / REUTERS

Vedeta de televiziune și rapper-ul și-au cumpărat prima proprietate comună în cursul verii trecute, pentru suma de 20 de milioane de dolari. Noua achiziție nu i-a costat pe cei doi "decât" 2,9 milioane de dolari.

Conform E! News, noua proprietatea include 6.000 de metri pătrați de teren, suprafață ce a fost adăugată la cea de 15.000 de metri pătrați a domeniului lor din Hidden Hills.

Nu este deloc neobișnuit ca niște celebrități să opteze pentru cumpărarea unor proprietăți din jurul domeniilor pe care le dețin, strategie care le conferă un plus de intimitate. Conform TMZ.com, cei doi doresc să-și amenajeze pe această proprietate un studiou muzical complet echipat, pentru ca rapper-ul să nu fie nevoit să lipsească de acasă pentru a-și înregistra albumele. De asemenea, cei doi doresc să-și amenajeze și un cinematograf, un salon de jocuri și un spa.

Între timp Kim Kardashian a provocat noi controverse cu atitudinea sa față de zâmbete. Ea a postat luni o fotografie pe Twitter însoțită de mesajul: "Vedeți, și eu zâmbesc... și chiar râd uneori. Nu foarte des însă pentru că îți apar riduri".

AGERPRES/(AS — editor: Codruț Bălu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …