Kimi Räikkönen este fericitul tată al unui băiețel

Kimi Räikkönen este fericitul tată al unui băiețel

Pilotul finlandez de Formula 1 Kimi Räikkönen (Ferrari) a devenit tată pentru prima dată la 35 de ani, a anunțat pe blog partenera lui, Minttu Virtanen, care a născut marți seara la o clinică din Elveția, țară în care rezidă cuplul, informează miercuri EFE.

"Este băiat! Micuțul s-a născut ieri noapte în Elveția. Bebelușul măsoară 51 de centimetri și cântărește 3,7 de kilograme. Părinții fericiți și mândri sunt și ei bine", scrie pe blogul familiei .

Räikkönen are o legătură de doi ani cu Minttu, fostă stewardesă pe o aerolinie 'low cost' și amatoare de fitness, care a decis să-și întrerupă pregătirea ca antrenor personal, pentru a da naștere primului copil al pilotului finlandez.

Anterior, Räikkönen a fost căsătorit timp de 8 ani cu fosta top-model finlandeză Jenni Dahlman, însă ambii au decis să pună capăt căsniciei în mod amical.

Campion de Formula 1 în 2007 și supranumit 'Iceman' pentru caracterul său imperturbabil, Räikkönen se pregătește pentru viitorul sezon care va începe la 15 martie la Melbourne (Australia). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...