Lenuța se face SCRIITOARE

Lenuța se face SCRIITOARE

Elena Udrea vrea sa scrie o carte despre cele 72 de zile pe care le-a petrecut in arest preventiv, unde a stat in "conditii inumane", alaturi de alte trei persoane intr-o camera de "9 metri patrati".

Udrea a facut aceste declaratii dupa ce a iesit de la audieri intr-un nou dosar pentru un credit pe care l-a luat de la BRD.

Aceasta le-a spus ziaristilor ca nu stie despre ce este vorba si ca a luat acest credit dupa procedurile indicate de BBRD.

In ceea ce priveste conditiile din inchisoare, Elena Udrea a spus ca "normalitatea" este cercetarea in stare de libertate, nu in arest preventiv.

Fostul ministru le-a explicat ziaristilor ca "oricine ajunge acolo traieste o drama" iar "statul roman nu poate asigura conditiile" de arest preventiv .

"Intr-o camera de 9 metri patrati nu ai cum sa stai decat fie in picioare, fie intins pe pat", astfel incat "dupa luni de zile de stat in aceste conditii mergi cu greu si te imbolnavesti de afectiuni ale coloanei", a continuat ea, adaugand ca "din pacate multi nu vad adevarul (in dosarele sale) din cauza tocurilor mele".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis