Leo de la Strehaia, pictat într-o biserică

Leo de la Strehaia, pictat într-o biserică

Leo de la Strehaia nu mai lipeşte mii de euro pe frunţile maneliştilor. Mai nou are statut de sfânt. Cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat după ce a cumpărat unei asistente tv o maşină de lux pentru ca tânăra să se culce cu el, Leo este acum recunoscut şi de enoriaşii unui lăcaş de cult.

După ce a dat bani pentru repictarea bisericii din Vadu-Lat, Leo a fost numit ctitor şi s-a ales cu un portret pe perete alături de alţi sponsori, scrie Libertatea.

Aşa că toţi credincioşii care trec pragul lăcaşului de cult nu îi admiră doar pe Sfinţii consacraţi, ci şi pe cel cunoscut pentru petrecerile exuberante şi scandalurile cu iz monden.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura” / Cea mai săracă țară din UE, prezentată lumii întregi de un celebru vlogger

2 Un jurnalist spaniol le sugerează românilor și slovacilor „blatul perfect”

3 „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru” / Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia

4 Litoralul în comunism / „Mamaia pentru bătrânei, Venus pentru discoteci, iar la Neptun și-ar fi adus Ceaușescu nisip din Sahara”

5 Cine este bătrâna putred de bogată din rețeaua grupării Coldea-Dumbravă. A semnat un contract de consultanță cu avocatul Trăilă