Louis Vuitton a creat caseta în care va fi transportat trofeul Campionatului Mondial de Fotbal

Louis Vuitton a creat caseta în care va fi transportat trofeul Campionatului Mondial de Fotbal

Brandul de lux Louis Vuitton a creat o casetă de călătorie în care va fi transportat trofeul ce va fi acordat echipei câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal, care se desfăşoară în Brazilia, informează contactmusic.com.

Trofeul va fi înmânat echipei câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal, după finala ce va avea loc pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, pe 13 iulie.

Caseta ce va transporta preţiosul trofeu este marcată cu monogramele brandului Louis Vuitton şi este prevăzută cu încuietorile din alamă care au devenit un semn distinctiv al brandului.

De asemenea, aceasta se deschide din faţă şi are un capac deasupra, astfel încât trofeul să "poată fi scos cu uşurinţă când, la sfârşitul partidei de pe 13 iulie, va fi înmânat căpitanului echipei câştigătoare", a declarat compania Louis Vuitton pentru publicaţia Buro 24/7.

Aceasta este a doua colaborare a brandului de lux cu federaţia FIFA, după ce a creat caseta în care a fost transportat trofeul Campionatului Mondial în 2010, care a fost câştigat de Spania.

Louis Vuitton primeşte aproximativ 450 de comenzi speciale în fiecare an, o parte consistentă a profitului celebrului brand, cu o vechime de 150 de ani, desemnat în luna mai cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al nouălea an consecutiv.

Brandul Louis Vuitton, al cărui director de creaţie este în prezent Nicolas Ghesquière, a creat, de asemenea, caseta pentru Cupa Americii la yachting, considerată cel mai vechi trofeu sportiv din lume.

Campionatului Mondial de Fotbal se desfăşoară pe 12 stadioane din 12 oraşe din Brazilia, alese pe 31 mai 2009 din 18 oraşe candidate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...