Louis Vuitton a creat caseta în care va fi transportat trofeul Campionatului Mondial de Fotbal

Louis Vuitton a creat caseta în care va fi transportat trofeul Campionatului Mondial de Fotbal

Brandul de lux Louis Vuitton a creat o casetă de călătorie în care va fi transportat trofeul ce va fi acordat echipei câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal, care se desfăşoară în Brazilia, informează contactmusic.com.

Trofeul va fi înmânat echipei câştigătoare a Campionatului Mondial de Fotbal, după finala ce va avea loc pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, pe 13 iulie.

Caseta ce va transporta preţiosul trofeu este marcată cu monogramele brandului Louis Vuitton şi este prevăzută cu încuietorile din alamă care au devenit un semn distinctiv al brandului.

De asemenea, aceasta se deschide din faţă şi are un capac deasupra, astfel încât trofeul să "poată fi scos cu uşurinţă când, la sfârşitul partidei de pe 13 iulie, va fi înmânat căpitanului echipei câştigătoare", a declarat compania Louis Vuitton pentru publicaţia Buro 24/7.

Aceasta este a doua colaborare a brandului de lux cu federaţia FIFA, după ce a creat caseta în care a fost transportat trofeul Campionatului Mondial în 2010, care a fost câştigat de Spania.

Louis Vuitton primeşte aproximativ 450 de comenzi speciale în fiecare an, o parte consistentă a profitului celebrului brand, cu o vechime de 150 de ani, desemnat în luna mai cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al nouălea an consecutiv.

Brandul Louis Vuitton, al cărui director de creaţie este în prezent Nicolas Ghesquière, a creat, de asemenea, caseta pentru Cupa Americii la yachting, considerată cel mai vechi trofeu sportiv din lume.

Campionatului Mondial de Fotbal se desfăşoară pe 12 stadioane din 12 oraşe din Brazilia, alese pe 31 mai 2009 din 18 oraşe candidate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

2 „Stă ca disperata agățată de Bodi prin cluburi”

3 Adevăr, intoxicare? / Armele furnizate de către Occident nu vor ajuta Ucraina într-un eventual conflict cu Rusia

4 Dar dacă George Simion o fi având și el aceeași misiune ca ăsta?

5 Încă un mesaj pro-Rusia de la vârful Germaniei!