Lucruri insolite scoase la vânzare online de români: Cruce de la Bobotează şi piele de şarpe boa

O cruce scoasă din apă de Bobotează, bucăţi de piele de şarpe boa, pupeze împăiate, dar şi un "pui de pisică pe baterii Duracell" se numără printre lucrurile pe care românii au decis să le scoată la vânzare în mediul online, anul trecut, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

La început de 2015, pentru "Ziua Izabellei", eveniment care a adunat pe Facebook peste 300.000 de români, în urma unei invitaţii trimise în mod eronat, vizitatorii pot achiziţiona mici şi bere gratuit. De asemenea, tot la început de an, un utilizator a scos la vânzare online o cruce scoasă din apă de Bobotează.

În 2014, s-au remarcat anunţuri de vânzare pentru animale împăiate, precum struţ şi pupăză, fiind de departe unele dintre cele mai neobişnuite obiecte pentru amenjări interioare găsite online. Acestora li se adaugă bucăţi de meteorit şi bibelouri inedite tip peşte din anii '60, precum şi răţuşte de sticlă mată vândute doar în set de trei.

De asemenea, dintre sutele de anunţuri ce au avut în centru cerbul carpatin, s-au făcut remarcate coarnele de cerb lopătar, copia după trofeul "Cerbul de Aur" şi lustra rustică handmade cu lemn de abajur. Tot la categoria animale, s-au evidenţiat şi patru bucăţi de piele de şarpe boa, accesorii ideale pentru ţinutele mai excentrice.

Pentru colecţionari, au fost scoase la vânzare obiecte "din antichitate", precum sabia de imitaţie Excalibur, monedele de aur şi nasturii din argint de pe vremea lui Carol I.

Tot anul trecut, colecţionarii pasionaţi de aventuri pe mare au putut achiziţiona vaporul ce a aparţinut familiei Ceauşescu, iar cei aflaţi în căutare de obiecte tradiţionale româneşti au putut oferta un pieptar maramureşean de peste 100 de ani.

Românii interesaţi de domeniul construcţiilor au găsit pământ pentru umplutură curţi şi drumuri, oferit în mod gratuit, iar cei pasionaţi de agricultură au putut cumpăra bălegar macerat în propria gospodărie.

Anunţurile cu mesaje haioase au fost şi ele la mare căutare printre vizitatorii OLX.ro. În mai puţin de o lună, anunţul "Opel Agila cu 58 de cai frumoşi" a strâns peste 190.000 de vizualizări, "puiul de pisică pe baterii Duracell" şi-a găsit stăpân, iar "covorul cu girafă întreagă fără cusături" a fost ofertat la schimb cu o poartă metalică.

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake