Luptele dintre roboți uriași vor deveni curând realitate; primul duel va fi americano-japonez

Luptele dintre roboți uriași vor deveni curând realitate; primul duel va fi americano-japonez

Luptele dintre roboți uriași vor deveni realitate în curând, după ce fabricantul japonez 'Suidobashi Heavy Industries' a acceptat invitația la duel lansată în această săptămână de compania concurentă americană 'Megabot', transmite EFE, precizând că data și locul întrecerii nu se cunosc încă. Un gigantic robot nipon de 4.000 de kilograme se va confrunta cu o creație americană de 5.400 de kilograme într-o luptă pe care mulți o consideră drept începutul unui nou tip de spectacol de mare succes, atât de admirat până acum doar în filme.

Firma 'Megabot' a difuzat un clip plin de umor în care este prezentat Mark II, 'primul robot gigant pilotabil complet funcțional' din SUA.

Purtând pe umeri drapelul american, cei doi fondatori ai companiei 'Megabot' — Gui Cavalcanti și Matt Oehrlein — explică în înregistrarea video că au dotat robotul cu 'tunuri mari' 'de painball' pentru a-i provoca la duel pe japonezii de la 'Suidobashi' și pe uriașul lor Kuratas. Întreaga prezentare are loc pe acordurile de la "The Stars and Stripes Forever", marșul patriotic oficial american, compus de John Philip Sousa.

Răspunsul a venit a doua zi din partea consilierului delegat de la 'Suidobashi Heavy Industries', Kogoro Kurata. Principalul creator al robotului Kuratas arborează, la rândul său, steagul japonez și acceptă provocarea.

'Mi se pare foarte interesant', spune el. 'Să realizezi ceva atât de mare și să-i pui tunuri...este un lucru atât de american. Nu putem lăsa altă țară să câștige întrucât roboții uriași sunt parte din cultura niponă!', afirmă tânărul inginer, adăugând că intenționează să-l doboare pe Mark II cu o lovitură dibace. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 ALERTĂ! Ce a apărut în Monitorul Oficial / PSD încearcă validarea lui Iordache la șefia Consiliului Legislativ, …