Madonna - poze cu sânii goi la 56 de ani

Madonna - poze cu sânii goi la 56 de ani

Regina incontestabilă a pop-ului, Madonna nu încetează să provoace și să se afișeze, chiar și după 50 de ani, cu tot mai puține haine. Vedeta pop a realizat o ședință foto pentru revista Interview, înființată de Andy Warhol în 1969, pentru a demonstra că este lipsită de complexe, notează site-ulwww.stylistic.fr.

Fotografiată de Mert Alas și Marcus Piggott, celebrii fotografi care lucrează pentru ediția italiană a Vogue, W, Miu Miu sau pentru Tom Ford, Madonna apare în lenjerie intimă și pozează în mod sugestiv într-o atmosferă retro clasică.

Să pozeze cu sânii goi, sau nud, toate acestea intră în cultura Madonnei care departe de a copia este o inovatoare a acestui curent îndrăzneț, căruia i s-au alăturat și alte vedete precum Kim Kardashian sau Miley Cyrus. Legendă a anilor 80' grație ținutelor sale inovatoare, Madonna pare să-și interpreteze propriul rol în acest pictorial.

Într-un interviu acordat lui David Blaine, artista a făcut câteva dezvăluiri privind viitorul său album, "Devil Prays", prevăzut să apară în 2015 și care tratează consumul de droguri. "Sunt oameni care spun că se droghează pentru a fi mai aproape de Dumnezeu... Nu este decât o iluzie, pentru că drogurile până la urmă ucid.. Știu ce spun, pentru că m-am numărat și eu printre ei. De aceea îmi purific acum corpul...", a mărturisit Madonna.

La 56 de ani, artista pare mai în formă ca niciodată, probabil datorită dansului și exercițiilor de yoga. Un ritual de sănătate pe care ar trebui să-l urmeze toată lumea, conchide site-ul francez.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...