Madonna spune că s-ar căsători din nou, dacă ar găsi bărbatul potrivit

Madonna spune că s-ar căsători din nou, dacă ar găsi bărbatul potrivit

Cântăreaţa Madonna, care a fost căsătorită de două ori, spune că s-ar mărita din nou, dacă ar găsi bărbatul potrivit, informează contactmusic.com.

Madonna, în vârstă de 56 de ani, a fost căsătorită cu actorul Sean Penn timp de patru ani, până în 1989, şi cu regizorul britanic Guy Ritchie, în perioada 2002-2008.

Artista a declarat că nu ar refuza să se căsătorească din nou, dacă ar întâlni "bărbatul potrivit". Ea a făcut aceste afirmaţii într-un interviu acordat lui Ryan Seacrest, pentru un post de radio din Los Angeles, după gala premiilor Grammy, unde artista a susţinut un recital.

Întrebată dacă s-ar căsători din nou, Madonna a spus: "Iarăşi? Pentru a treia oară? Nu o să spun niciodată nu. Poate. Dacă o să întâlnesc bărbatul potrivit".

Cântăreaţa, care are patru copii, Lourdes, în vârstă de 18 ani, Rocco, în vârstă de 14 ani, David şi Mercy, ambii în vârstă de nouă ani, a recunoscut că în prezent nu are o relaţie serioasă cu niciun bărbat.

Întrebată de jurnalistul Ryan Seacrest, de la postul de radio KIIS FM, dacă are o relaţie, Madonna a răspuns: "Nu chiar, nu. Adică nu e nimic special, ştii. Te aştept pe tine, Ryan, şi te aştept de foarte mult timp, nu pot să renunţ la asta".

În cadrul aceluiaşi interviu, Madonna a declarat că momentul în care i s-a văzut fundul pe covorul roşu de la gala premiilor Grammy, care a avut loc duminică seară, nu a fost plănuit, ci a fost doar un "accident inspirat legat de vestimentaţie".

Cântăreaţa a purtat o ţinută de piele semnată Givenchy, iar după ce a pozat pentru fotografi, la plecare, încercând să-şi aranjeze ţinuta, a ridica partea din spate a fustei, dezvelindu-şi total posteriorul.

"Toată lumea mi-a văzut deja posteriorul gol, dar nu în ultima vreme, nu din anii 1990", a spus cântăreaţa, care a interpretat în premieră piesa "Living for Love", de pe viitorul său album, "Rebel Heart", în cadrul galei premiilor Grammy.

Considerată "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor", numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Cel mai recent album lansat de Madonna, al 12-lea din carieră, a fost "MDNA" (2012).

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...