Madonna, sub influența alcoolului la un concert

Madonna, sub influența alcoolului la un concert

Regina muzicii pop, Madonna, a băut câteva pahare în plus înainte de un concert, dezamăgindu-și fanii, relatează ziarul spaniol ABC.

Potrivit portalului TMZ, Madonna i-a dezamăgit pe unii spectatori veniți să asiste la concertul ei din Louisville (Kentucky, SUA) din cadrul turneului Rebel Heart Tour, în timpul căruia se afla puternic sub influența alcoolului. Se pare că Madonna consumase câteva pahare în plus și a făcut comentarii jignitoare privind accentul persoanelor care locuiesc în Kentucky.

Într-o postare video pe rețelele de socializare se vede cum mulți spectatori își exprimă dezamăgirea față de artistă. "Madonna este beată!", a exclamă unul dintre cei prezenți la show. "Este beată, dar este amuzantă!", adaugă o altă persoană.

Criticile față de cântăreață au fost cauzate și de întârzierea de aproape trei ore cu care a început concertul și s-au intensificat din cauza aparentei stări de ebrietate a cântăreței prezente pe scenă. Unii s-au amuzat pe seama Madonnei, luând-o în derâdere, în timp ce alții pur și simplu s-au enervat pentru lipsa de respect arătată de solistă.

Madonna și-a continuat însă concertul până la final, iar mai târziu a ținut să dea explicații pe contul său de Instagram: "Mulțumesc, Louisville! Pentru acele persoane care cred tot ceea ce citesc le spun: Nu beau niciodată, cânt! Show-ul meu este de 2 ore și 15 minute în care cânt și dansez încontinuu... Așa se întâmplă când oamenii nu citesc cărți și își iau informațiile de pe TMZ", a tranșat artista pe rețeaua de socializare.

Concertul din Louisville face parte din "Rebel Heart Tour", cel de-al zecelea turneu muzical al divei americane, care a început în septembrie 2015 la Montreal (Canada) și se va încheia în martie 2016, la Sidney (Australia).

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 LIVE TEXT | Război în Ucraina. Lupte intense pentru Bakhmut. Autoritățile ruse vor să interzică circulația hrivnei în zonele ocupate

2 Fiul patronului Cris-Tim, condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru trafic de cocaină

3 Luase legătura cu rușii / Cine este prințul Heinrich XIII, capul loviturii de stat din Germania

4 Rareș Bogdan / Sunt în aeroport, alături de Manfred Weber, în drum spre Viena. Ultimul Asalt. La 17.30 ne vom afla față în față cu Karl Nehammer, cance…

5 Ea este antrenoarea pe care un puști a întrebat-o dacă trimite poze nud pe bani...