Marea Britanie: Un motan cu trei urechi a fost descoperit în Norfolk

Marea Britanie: Un motan cu trei urechi a fost descoperit în Norfolk

Un motan cu trei urechi a fost descoperit abandonat lângă un garaj și preluat de centrul Feline Care Cat Rescue, din East Harling, Norfolk.

Sursa foto: Feline Care Cat Rescue / Facebook.com

Motanul a uimit personalul centrului cu defectul său din naștere "ciudat". Managerul Molly Farrar a declarat că medicul veterinar nu a mai văzut o pisică cu trei urechi în 30 de ani de practică.

Angajații de la Feline Care Cat Rescue s-au gândit la mai multe nume pentru motanul neobișnuit, printre care "Spock" sau "Captain Kirk" — după personajul din Star Trek care explorează "the final frontier" (frontiera finală) care în engleză sună asemănător cu "the final front-ear" (urechea frontală finală), n.red. În final s-a optat pentru "Brian", după numele proprietarului garajului lângă care a fost găsit.

Potrivit BBC , este posibil ca Brian, care ar avea între patru și opt ani, să fi fost abandonat sau să fi urcat accidental singur în spatele unui camion.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...