Marea finală "VOCEA ROMÂNIEI", câştigată de Cristina Bălan, a fost lider de audienţă

Marea finală "VOCEA ROMÂNIEI", câştigată de Cristina Bălan, a fost lider de audienţă

Marea finală a show-ului "Vocea României", care a fost transmisă vineri seară la Pro TV şi câştigată de Cristina Bălan, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită pe întreaga sa durată de difuzare, la nivel naţional, de peste 1,5 milioane de telespectatori.

Marea finală "VOCEA ROMÂNIEI", câştigată de Cristina Bălan, a fost lider de audienţă (Imagine: Facebook)

Pe întreaga durată de difuzare a finalei emisiunii "Vocea României", 20:29 - 24:35, la nivel naţional, peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit competiţia, iar în minutul de maximă audienţă, de la 20:59, show-ul a adus în faţa televizoarelor 2,1 milioane de români, potrivit Pro TV .

De asemenea, finala "Vocea României" a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public şi a înregistrat 11,5 puncte de rating şi 30% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, faţă de televiziunea situată pe locul al doilea în clasamentul audienţei şi care a obţinut 5,1 puncte de rating şi 13,3% share.

Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, a fost desemnată "Vocea României" , în cadrul marii finale a show-ului, difuzată vineri seară în direct la Pro TV, ea câştigând şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro, după ce a încântat telespectatorii cu prestaţiile sale artistice.

Pe locul al doilea în finala "Vocea României" s-a situat Tomi Weissbuch (din echipa lui Marius Moga), pe locul al treilea - Tobi Ibitoye, iar pe poziţia a patra - Michel Kotcha (ambii din echipa lui Smiley). Loredana nu a avut un concurent în finală.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…