Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Marile ziare încep să publice articole direct pe Facebook

Facebook a anunțat că, începând din 13 mai, nouă mari ziare, printre care 'The New York Times' și 'The Guardian', vor publica conținuturi ale paginilor lor direct pe rețeaua socială, astfel încât utilizatorul nu va fi nevoit să iasă de pe această pagină pentru a avea acces la ele, relatează miercuri EFE.

Facebook, compania fondată de Mark Zuckerberg, a lansat aplicația 'Instant Articles', un proiect de acces la articole din mass-media, nu prin link-uri ca până acum, ci postate direct pe această rețea de socializare. Vicepreședintele responsabil cu mass-media al Facebook, Justin Osofsky, a declarat pentru EFE că accesul la știri de pe telefonul mobil avea nevoie de o îmbunătățire.

"Concret este nevoie de 8 secunde pentru a încărca un articol pe telefon", a explicat și responsabilul Instant Articles, Michael Reckhow. Acesta a asigurat că ritmul de încărcare a informațiilor publicate direct pe Facebook cu ajutorul Instant Articles va fi de zece ori mai mare. 'The New York Times', 'The Atlantic', NBC News, 'Buzzfeed', 'National Geographic' și cele europene 'The Guardian', BBC News, 'Spiegel' și 'Bild' sunt primele mass-media care vor folosi această aplicație.

Cinci mari cotidiane încep să publice de miercuri câte cinci articole prin această aplicație. În următoarele săptămâni vor începe să utilizeze acest instrument și alte mass-media, a precizat Justin Osofsky.

Facebook a colaborat cu editorii de informații pentru a optimiza formatul articolelor difuzate pe Facebook. Informațiile difuzate pe Facebook vor putea fi găsite și pe site-ul ziarelor în formatul tradițional.

Instant Article este o aplicație destinată telefoanelor mobile: articolele pe care mass-media le vor distribui direct pe Facebook vor fi vizibile pe pagina utilizatorilor aplicației, deocamdată doar pentru aparatele iPhone. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING! Șoc TOTAL! Procurorul general Lazăr poate INFIRMA actele de urmărire penală în dosarul Kovesi dacă …

2 CUTREMUR! Procurorul din 10 august rupe tăcerea! Cum se încearcă ANULAREA dosarului REPRESIUNII!

3 ȘOC la Antena 3! Gâdea și Badea au „murit” în direct! „Contracandidații se vor retrage, există o dorință uriaș…

4 Ce scursură! Proasta României NU mai recunoaște că și-a asumat printr-un document OFICIAL desemnarea procuroru…

5 VIDEO Timmermans / Kovesi este un procuror excelent. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupți

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația