Mărturisirile unei prostituate din Brazilia: Femeile sunt învăţate aici să nu aibă orgasme

Mărturisirile unei prostituate din Brazilia: Femeile sunt învăţate aici să nu aibă orgasme

Gabriela da Silva, în vârstă de 22 de ani, este o prostituată din Brazilia, care de curând şi-a lansat o carte autobiografică intitulată „Plăcerea e de partea noastră”.

Deşi la prima vedere volumul poate fi socotit drept literatură erotică, scrierea Gabrielei da Silva poate fi receptată şi ca un manifest pentru libertatea sexuală a femeilor din Brazilia.

Chiar dacă societatea braziliană nu se indignează când vine vorba de promiscuitatea bărbaţilor, femeile din această ţară rămân supuse criticilor atunci când vine vorba de afişarea propriei sexualităţi, spune Gabriela da Silva, licenţiată în Literatură.

Gabriela da Silva a început iniţial să scrie pe un blog, însă pentru a-şi plăti facultatea a acceptat să se prostitueze. Cu toate acestea, ea afirmă că nu este de acord cu statutul de victimă pentru o escortă. „Sexul a fost pentru mine foarte bun. Fac totul pentru a mă simţi bine”, spune Gabriela da Silva.

Aceasta este de părere că societatea braziliană are o problemă reală cu sexualitatea femeilor. „O femeie care face sex din prima noapte nu poate fi luată în serios. Femeile sunt învăţate să nu aibă orgasme”, mai spune da Silva.

Brazilia este în prezent o ţară în care literatură sexuală explicită pare să fie din ce în ce mai căutată. Potrivit unui top, cartea „Dragostea nu are reguli”, scrisă de Camila Moreira, a fost citită online de peste 200.000 de utilizatori.

De asemenea, Brazilia are o populaţie foarte activă sexual, numai 8 la sută dintre femei şi 3 la sută dintre bărbaţi afirmând că nu au relaţii intime, conform profesorului Carmita Abdo, coordonator al progamului de studii de sexualitate de la Universitatea din São Paulo.

Cu toate acestea, brazilienii vorbesc foarte rar despre sex, spun Jaqueline Barbosa şi Emerson Viegas, iniţiatorii unui site dedicat relaţiilor şi problemelor sexuale, care se bucură în prezent de 80.000 de vizitatori zilnic.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

2 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Războiul care nu se vede....