Masajul facial, cel mai simplu şi eficient tratament pentru întinerirea pielii

Masajul facial, cel mai simplu şi eficient tratament pentru întinerirea pielii

Inge Theron, o jurnalistă interesată de tehnici de înfrumuseţare, şi-a petrecut ani întregi din viaţă călătorind pentru a afla secrete ale frumuseţii din toate colţurile lumii. 

 

Mai nou, Theron şi-a folosit cunoştinţele despre tehnici de înfrumuseţare combinate cu dragostea pentru sport pentru a crea prima sală de gimnastică pentru faţă din lume. Liftingul facial non-invaziv include, ca orice activitate sportivă dintr-o sală de gimnastică, exerciţii de încălzire, interval de lucru intens şi un stadiu de relaxare. 

 

În declaraţiile acordate „Daily Mail”, Inge Theron a spus că, de-a lungul anilor, a adoptat tot felul de metode plastice şi tratamente de înfrumuseţare, aşa că acum îşi doreşte să se întoarcă la simplitate şi naturaleţe şi să înlocuiască injecţiile cu botox cu masajele faciale. 

 

„Muşchii faciali sunt cruciali pentru felul în care arătăm, iar stimularea lor poate face minuni, îi poate tonifia, poate da elasticitate şi supleţe pielii, poate ajuta circulaţia sanguină şi producerea de colagen. Putem obţine, foarte simplu şi fără costuri inutile, o înfăţişare mult mai tânără. Corpul uman are peste 650 de muşchi, iar  aproximativ 50 dintre aceştia sunt localizaţi pe faţă: 43 sunt destinaţi încruntării, 17 zâmbetului. Fără stimulare, muşchii feţei se lasă, îşi pierd tonusul. Astfel ne alegem cu riduri”, a declarat Theron.

 

Chiar dacă Inge Theron este prima persoană care aduce acest concept în domeniul înfrumuseţării, masajul facial a fost practicat de culture antice vreme de secole. Cu toate acestea, Theron defineşte tehnicile sale ca fiind „interpretări unice şi modern ale practicilor antice”.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…