McDonald's a scos la vânzare pentru prima dată sosul folosit la burgerul Big Mac

McDonald's a scos la vânzare pentru prima dată sosul folosit la burgerul Big Mac

McDonald's a îmbuteliat pentru prima dată "Sosul Special", folosit încă de la început la realizarea celebrelor sale Big Mac-uri, relatează The Independent.

Anterior, sosul era transportat la restaurante în canistre sigilate și adăugat burgerilor cu ajutorul unui dispozitiv asemănător unui sprițuitor.

În prezent însă, compania a decis să scoată pe piață 200 de sticle de sos de 500 ml fiecare, dintre care primul a fost scos la vânzare pe site-ul eBay.

La momentul scrierii articolului, sticla de sos primise 135 de oferte, iar suma la care se licitase ajunsese la 18.000 dolari. Sticla, care vine ambalată într-o cutie de lemn, cu sigla Mc Donald's, va mai figura pe site-ul de licitații încă opt zile.

Un număr suplimentar de 600 de tuburi de sos, de 25 de ml fiecare, vor fi vândute în 920 puncte de vânzare ale McDonald's din Australia.

"Sosul Big Mac este unul dintre ingredientele cele mai reprezentative ale McDonald's, iar oamenii ne întreabă adesea de unde îl pot cumpara, așa că suntem încântați să fim prima țară din lume care să oferim sosul Big Mac la tub pentru clienții noștri", a declarat directoul de marketing al McDonald's Australia, Mark Lollback.

Potrivit The Independent, deși ingredientele sosului nu sunt secrete — condimente, muștar, ceapă, usturoi și maioneză — echilibrul acestora este cel care oferă nota distinctivă a sosului Big Mac. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Guvernul elimină haosul liberalizării pieței energiei / Consumatorii vor putea primi reduceri de preț…

2 Ioan Stoica, patronul Caritas, a fost evacuat în plină iarnă și doarme sub cerul liber. Ajuns la 76 de ani, tr…

3 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

4 Ăsta pute a Secu de îți mută nasul / Cine este Gheorghe Dimitrescu, personajul urmărit penal alături de Dragnea

5 15 medici şi asistente, condamnaţi după ce au eliberat 1.000 de adeverinţe false / Patroana clinicii, 8 ani şi 4…