Meryl Streep va juca rolul unei mame rock 'n' roll

Meryl Streep va juca rolul unei mame rock 'n' roll

Actriţa americană Meryl Streep, în vârstă de 64 de ani, va interpreta rolul unei mame pasionate de muzica rock, în drama cu accente comice "Ricki And The Flash", informează dailymail.co.uk.

Meryl Streep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului Deadline.com , artista americană, câştigătoare a trei premii Oscar, va intepreta o mamă sexagenară pasionată de rock'n'roll, care îşi urmăreşte idealurile cu preţul pierderii familiei. Personajul ce va fi interpretat de Meryl Streep va primi însă o ultimă şansă pentru a-şi pune ordine în viaţă şi a-şi ameliora astfel relaţia cu fiica ei.

Acest film va fi regizat de Jonathan Demme, care a realizat "Tăcerea mieilor" şi "Philadelphia", iar scenariul a fost scris de Diablo Cody, scenarista filmului "Juno".

Jonathan Demme, care a regizat şi câteva documentare despre Neil Young, a aranjat ca renumitul muzician canadian să se întâlnească cu Meryl Streep pentru a-i da actriţei americane câteva sfaturi şi informaţii despre industria muzicii rock.

Filmările vor debuta în toamna acestui an. Meryl Streep este renumită pentru felul uimitor în care "se transformă" în personajele pe care le interpretează pe marele ecran.

După ce a primit cea de-a 18-a nominalizare la premiile Oscar, la începutul acestui an, pentru rolul din "August: Osage County", Meryl Streep s-a implicat în mai multe proiecte cinematografice.

Primul ei film SF, "The Giver", în care joacă alături de Jeff Bridges şi Katie Holmes, va fi lansat în luna august, iar musicalul "Into The Woods", în care apare alături de Emily Blunt şi Anna Kendrick, va apărea pe marile ecrane de Crăciun. Recent, actriţa americană a filmat pentru "Suffragette", un film în care joacă alături de Carey Mulligan şi Helena Bonham Carter.

Meryl Streep, născută în 1949, a câştigat în 2012 premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul "Doamna de Fier/ The Iron Lady". Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câştigat de Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestaţiile din "Kramer contra Kramer" şi "Alegerea Sophiei". Streep are, în total, 18 nominalizări la Oscar, cea mai recentă dintre ele primind-o în 2014, pentru evoluţia sa din filmul "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County". Cu filme precum "Vânătorul de cerbi", "Podurile din Madison County" şi "Julie şi Julia", Meryl Streep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /