Metrorex nu şi-a dat acordul pentru "No Pants Subway Ride", călătorii indecenţi vor fi amendaţi

Metrorex nu şi-a dat acordul pentru "No Pants Subway Ride", călătorii indecenţi vor fi amendaţi

Metrorex nu şi-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), iar cei care tulbură ordinea şi linişte publică sau sunt indecenţi vor fi amendaţi, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei.

Metrorex nu şi-a dat acordul pentru "No Pants Subway Ride", călătorii indecenţi vor fi amendaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursele citate au spus că Metrorex are obligaţia de a transporta pasagerii în condiţii decente, iar cei care ar călători fără pantaloni, ar da dovadă de lipsă de respect faţă de ceilalţi călători, precizând că angajaţii vor sesiza Poliţia Metrou în cazul în care cineva încalcă ordinea şi liniştea publică sau este indecent.

"Este un act de indecenţă şi de lipsă de respect faţă de ceilalţi călători", au precizat reprezentanţii Metrorex, adăugând că dacă vor fi astfel de cazuri, se vor aplica sancţiuni conform legii.

Evenimentul No Pants Subway Ride (Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, este plănuit să se desfăşoare pentru prima dată şi în Bucureşti, duminică, de la ora 15.00, când locuitorii oraşului sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se întâmplă an de an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improv Everywhere.

Evenimentul a debutat ca o farsă, la care au participat şapte persoane, şi s-a transformat de-a lungul timpului într-o celebrare a ridicolului.

În acest an, la eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată şi în Bucureşti, potrivit informaţiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată "No Pants Subway Ride".

Evenimentul se va desfăşura duminică, de la ora 15.00, în toate oraşele participante.

În Bucureşti, cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi duminică, la ora 15.00, la ieşirea de metrou Unirii - Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul în care vor fi organizaţi participanţii va fi anunţat la locul de întâlnire.

La punctul de întâlnire, participanţii vor fi organizaţi în grupe şi împărţiţi la un anumit vagon. Liderul de grup va împărţi participanţii în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o staţie specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

Participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. De asemenea, aceştia trebuie să poarte haine normale de iarnă (pălărie, căciulă, mănuşi etc.).

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa