Michael Douglas își vinde spectaculoasa proprietate din Insula Mallorca

Actorul american Michael Douglas intenționează să-și vândă la un preț de 50 de milioane de euro spectaculoasa vilă din Insula Mallorca, în care a petrecut nenumărate vacanțe în ultimii 30 de ani, scrie revista 'Hola'.

Reședința din Valldemossa este prezentată pe portalul de anunțuri imobiliare Sotheby drept un 'complex format din șapte unități independente, cu cinci apartamente și zece dormitoare', care are și două vile mai mici, 'în care pot locui comod 20 de persoane, inclusiv personalul de deservire'.

Domeniul are o suprafață de aproximativ 100 de hectare, vegetație mediteraneeană, ieșire directă la mare și oferă o priveliște extraordinară inclusiv pentru faptul că se află lângă Sierra de Tramuntana, zonă inclusă de UNESCO pe lista Patrimoniului Umanității. Suprafața construită, de 0 mie de metri pătrați, cuprinde mai multe terase, piscină în aer liber și acoperită, cramă, sală pentru proiecții de film.

Michael Douglas a cumpărat această proprietate, S'Estaca, în perioada în care era căsătorit cu Diandra, prima lui soție, de care s-a despărțit în anul 2000. În prezent, cei doi au dreptul de a folosi reședința câte jumătate de ani fiecare.

Reședința S'Estaca a fost aparținut lui Luis Savador, arhiduce de Habsburg, care a trăit acolo până la Primul Război Mondial, și a fost supusă unor ample lucrări de extindere și modernizare în anii 90 ai secolului trecut.

AGERPRES 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Coincidenţe ciudate despre marele laborator bacteriologic din Wuhan, care lucrează cu virusuri

2 Virusul chinezesc, scăpat din laborator? Citiți ce scria prestigioasa revistă Nature în 2017

3 Procurorii dorm? / Cine-l protejează pe acest interlop politic? Deputatul PNL Vîlceanu, răzbunări de tip mafiot

4 Adrian Streinu-Cercel / Ce vedem noi astăzi este rezultatul unui malpraxis cu natura. Carantina, ineficientă la…

5 Aici puteți urmări LIVE evoluția virusului chinezesc / Sunt deja 56 de morți și peste 2000 de internați

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb