Michael Douglas își vinde spectaculoasa proprietate din Insula Mallorca

Michael Douglas își vinde spectaculoasa proprietate din Insula Mallorca

Actorul american Michael Douglas intenționează să-și vândă la un preț de 50 de milioane de euro spectaculoasa vilă din Insula Mallorca, în care a petrecut nenumărate vacanțe în ultimii 30 de ani, scrie revista 'Hola'.

Reședința din Valldemossa este prezentată pe portalul de anunțuri imobiliare Sotheby drept un 'complex format din șapte unități independente, cu cinci apartamente și zece dormitoare', care are și două vile mai mici, 'în care pot locui comod 20 de persoane, inclusiv personalul de deservire'.

Domeniul are o suprafață de aproximativ 100 de hectare, vegetație mediteraneeană, ieșire directă la mare și oferă o priveliște extraordinară inclusiv pentru faptul că se află lângă Sierra de Tramuntana, zonă inclusă de UNESCO pe lista Patrimoniului Umanității. Suprafața construită, de 0 mie de metri pătrați, cuprinde mai multe terase, piscină în aer liber și acoperită, cramă, sală pentru proiecții de film.

Michael Douglas a cumpărat această proprietate, S'Estaca, în perioada în care era căsătorit cu Diandra, prima lui soție, de care s-a despărțit în anul 2000. În prezent, cei doi au dreptul de a folosi reședința câte jumătate de ani fiecare.

Reședința S'Estaca a fost aparținut lui Luis Savador, arhiduce de Habsburg, care a trăit acolo până la Primul Război Mondial, și a fost supusă unor ample lucrări de extindere și modernizare în anii 90 ai secolului trecut.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…