Michael Douglas își vinde spectaculoasa proprietate din Insula Mallorca

Michael Douglas își vinde spectaculoasa proprietate din Insula Mallorca

Actorul american Michael Douglas intenționează să-și vândă la un preț de 50 de milioane de euro spectaculoasa vilă din Insula Mallorca, în care a petrecut nenumărate vacanțe în ultimii 30 de ani, scrie revista 'Hola'.

Reședința din Valldemossa este prezentată pe portalul de anunțuri imobiliare Sotheby drept un 'complex format din șapte unități independente, cu cinci apartamente și zece dormitoare', care are și două vile mai mici, 'în care pot locui comod 20 de persoane, inclusiv personalul de deservire'.

Domeniul are o suprafață de aproximativ 100 de hectare, vegetație mediteraneeană, ieșire directă la mare și oferă o priveliște extraordinară inclusiv pentru faptul că se află lângă Sierra de Tramuntana, zonă inclusă de UNESCO pe lista Patrimoniului Umanității. Suprafața construită, de 0 mie de metri pătrați, cuprinde mai multe terase, piscină în aer liber și acoperită, cramă, sală pentru proiecții de film.

Michael Douglas a cumpărat această proprietate, S'Estaca, în perioada în care era căsătorit cu Diandra, prima lui soție, de care s-a despărțit în anul 2000. În prezent, cei doi au dreptul de a folosi reședința câte jumătate de ani fiecare.

Reședința S'Estaca a fost aparținut lui Luis Savador, arhiduce de Habsburg, care a trăit acolo până la Primul Război Mondial, și a fost supusă unor ample lucrări de extindere și modernizare în anii 90 ai secolului trecut.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...