Milionar chinez spitalizat după ce a ajutat la operațiunile de salvare de la Tianjin

Milionar chinez spitalizat după ce a ajutat la operațiunile de salvare de la Tianjin

Cunoscutul milionar și filantrop chinez Chen Guangbiao, personaj controversat în țara sa, a fost spitalizat cu simptome de intoxicație după ce a ajutat la Tianjin la operațiunile de salvare din zonele afectate de exploziile care au provocat cel puțin 114 morți, relatează luni EFE.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul postului Phoenix TV, Chen și 23 de angajați ai săi s-au deplasat la Tianjin a doua zi după exploziile produse la depozitul de produse chimice, pentru a ajuta la operațiunile de salvare și de căutare a victimelor îngropate sub dărâmături.

La 30 de ore după accident, Chen s-a plâns de probleme respiratorii și slăbiciune musculară, care au dus la internarea lui de urgența la un spital din Beijing, unde a fost diagnosticat cu intoxicație moderată și unde se află în continuare sub supraveghere, potrivit Phoenix TV.

Milionarul chinez este celebru pentru deplasările sale în zonele calamitate și prin aparițiile sale în mass-media în timp ce oferă bani sinistraților.

Protagonist a numeroase controverse, Chen a recunoscut la începutul anului că atunci când a acceptat provocarea găleții cu apă — "Bucket Ice" — a trișat și, în loc să toarne peste el apă înghețată, a folosit apă călduță. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Prăbușirea unui dobitoc / Cum a primit Prostul politicii două lovituri năucitoare înainte de parlamentare

2 Augustin Zegrean / Votul pentru șefia Consiliului Legislativ este nul

3 BREAKING USR anunță că nu intră la guvernare cu Orban premier!

4 VIDEO România prădată / Dezvăluiri incredibile despre cum se negociau și se dădeau șpăgile în guvernele PSD

5 Apar dovezile / „Tiranul Rafila o oprit camionul o urcat sus o luat pistolul şi o dat cu ţeava în cap şi la tat…