Mireia Lalaguna din Spania este noua Miss World

Mireia Lalaguna din Spania este noua Miss World

Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediții a acestui concurs de frumusețe, la Sanya, în China, relatează EFE, care amintește că nicio reprezentantă a Spaniei nu a mai câștigat acest titlu până acum. Tânăra în vârstă de 22 de ani din Barcelona, studentă la Farmacie, s-a impus în fața reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) și Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea și, respectiv, al treilea.

Mireia Lalaguna a declarat pentru EFE că juriul "a știut să găsească" cine este ea cu adevărat, pentru că membrii săi "căutau o frumusețe interioară, nu numai exterioară".

Miss World a dedicat această victorie bunicilor săi, care nu s-au putut deplasa în China, unde tânăra a fost însoțită de părinții săi.

"Suntem foarte emoționați, în al nouălea cer, ca și ea", a spus mama câștigătoarei, Encarna Royo.

Miss Mundo are în față 12 luni de muncă în cursul cărora va călători prin diverse părți ale lumii pentru a participa la acțiuni de caritate.

"Sper să am un an strălucit", a spus Mireia Lalaguna, referindu-se la această nouă responsabilitate. Mireia Lalaguna a fost aleasă și cel mai bun top model al concursului, iar concurenta din Indonezia a fost premiată pentru acțiuni umanitare.

Pentru prima dată o reprezentantă a Spaniei câștigă concursul Miss World. În 1974, Amparo Muńoz, tot din Spania, a câștigat titlul de Miss Univers.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro