Mogulul hip hop Suge Knight a omorât un bărbat într-un accident auto

Mogulul hip hop Suge Knight a omorât un bărbat într-un accident auto

Mogulul hip hop Suge Knight a călcat un bărbat cu maşina, joi după-amiază, după care a fugit de la locul accidentului în care a fost implicat în urma unei altercaţii cu alţi doi bărbaţi, pe un platou de filmare din Compton, California.

În urma accidentului o altă persoană a fost rănită, potrivit contactmusic.com .

Potrivit tmz.com, Knight a fost implicat într-o bătaie cu doi bărbaţi pe un platou de filmare şi, după ce a dat cu maşina peste victimă, vedeta hip hop a fugit de la faţa locului.

Poliţia din Los Angeles îl caută pe Knight, în vârstă de 49 de ani, şi îl acuză oficial de crimă.

Problemele au apărut imediat ce Suge Knight a ajuns pe platoul de filmare al unei producţii în care sunt implicaţi Ice-Cube şi Dr. Dre. Mogulul hip hop ar fi fost provocat de doi bărbaţi, potrivit unui martor ocular.

Avocatul lui Suge Knight a confirmat pentru o televiziune locală că producătorul muzical conducea un vehicul în momentul incidentului şi că ar colabora cu autorităţile pentru a organiza predarea lui Knight.

Bărbatul care a murit a fost identificat ca fiind Terry Carter, un prieten al lui Suge Knight, şi ar fi ajuns pe platoul de filmare împreună cu acesta. Carter se deplasa spre maşina în care se afla Knight, dar era în spatele vehiculului când rapperul a pus maşina în mişcare în marşarier.

Potrivit tmz.com, celălalt bărbat rănit este actorul Cle "Bone" Sloane, care a jucat în "Zi de instrucţie/ Training Day" şi "Ultima razie/ End of Watch", dar rănile sale nu i-au pus viaţa în pericol.

Incidentul în care a fost implicat Suge Knight vine după ce în luna august mogulul hip hop a fost împuşcat de şase ori în timpul unei petreceri organizate de Chris Brown, înainte de gala MTV Video Music Awards. O lună mai târziu, Knight a fost arestat şi pus sub acuzare pentru furtul unei camere video a unui fotograf de celebrităţi din Beverly Hills.

Suge Knight, al cărui nume real este Marion Hugh Knight, Jr., este cofondator al Death Row Records, o casă de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artişti ca Tupac Shakur, Dr. Dre şi Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a început să se destrame, însă, la mijlocul anilor 1990, după ce a făcut închisoare pentru încălcarea termenilor eliberării condiţionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a părăsit compania.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale