Monica Anghel pleacă de la Europa FM, după şapte ani de colaborare: „Vreau să mă reapuc de muzică“

Artista a declarat, pentru paginademedia.ro, că muzica a trecut pe planul doi în anii recenţi, tocmai din acest motiv crede că misiunea ei în industria de profil nu s-a terminat. Colaborarea cu radioul s-a încheiat de comun acord, mai spune ea, dezvăluind în acelaşi timp că poartă negocieri şi cu alte posturi, fără a numi unul. „S-a închis colaborarea mea cu ei. S-a terminat contractul şi asta a fost.“

„După aproape şapte ani, şi eu, şi ei, am zis că trebuie să fac şi altceva şi asta a fost. În perioada în care am fost la radio am cam lăsat muzica în planul doi. Consider că am încă multe de spus în muzică şi în ultima perioadă am cam neglijat această parte. Vreau să mă reapuc de muzică. (...) Pe radio am şi alte oferte în acest moment, dar vreau să văd exact despre ce este vorba clar. Discutăm, dar nu pot da amănunte acum“, a mărturisit vedeta pentru paginademedia.ro.

Întrebată dacă Kiss FM poate să fie una dintre destinaţiile sale, după ce Mihai Găinusă, Codruţ Kegheş şi echipa de la matinalul postului s-au mutat la Radio 21, Monica Anghel nu a comentat.

Monica Anghel a mai declarat că matinalul Europa FM urmează să aibă o altă formă, una în care ea nu se mai regăseşte. „Din câte am înţele, intenţia lor este să facă un matinal orientat mai mult pe ştiri. Eu însă sunt om de divertisment, sunt actriţă, sunt artistă, nu mă mai regăseam în acest format.
Publicul s-a obişnuit cu mine într-un fel. Consider că în cei şapte ani la radio am fost destul de echilibrată“, a continuat ea.

Totodată, vedeta a ţinut să-şi delimiteze menirea, subliniind că „înainte de toate sunt artist, nu am fost niciodată jurnalist“, mulţumind colegilor de la Europa FM cu care a colaborat. „În această perioadă, la radio, am învăţat o nouă meserie, de la Marius Furdui, de la Cristina Zegheru, de la Bogdan Miu în primii patru ani de matinal. Pe partea de jurnalism am învăţat câte ceva de la Vlad Petreanu“, zice Monica Anghel pentru aceeaşi sursă citată.

În ceea ce priveşte planurile de viitor, Monica Anghel a declarat că va avea „o toamnă plină de concerte“. Mai mult va apărea şi la Antena 1, televiziune cu care are încheiat un contract.

Fire versatilă, cântăreaţa a avut de-a lungul timpului mai multe ipostaze. De la actriţă şi prezentatoare radio şi TV, la piesele-hit la scenetele umoristice, artista a vorbit despre traiectoria sa profesională şi reuşitele personale în cadrul emisiunii Adevărul Live. În acelaşi timp, e a analizat showbizul românesc actual şi a discutat despre încercările propriei cariere.

Una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România, Monica Anghel a câştigat în 1996 concursul Cerbul de Aur şi a reprezentat România la Eurovision de două ori, în 1996, alături de formaţia Sincron, şi în 2002, împreună cu Marcel Pavel.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

3 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

4 De ce se războiesc clanurile Duduianu și Rinu și regulile lor nescrise / O incursiune în lumea interlopă a Capit…

5 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți