Motivul incredibil pentru care Mădălina Ghenea s-a mutat la Londra

Motivul incredibil pentru care Mădălina Ghenea s-a mutat la Londra

A ajuns în Italia în urmă cu 13 ani visând să dea lovitura în modelling.

Chiar dacă, mai târziu, a mărturisit că şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi nu model, pozele din reviste au ajutat-o să câştige bani frumoşi şi să cunoască oameni influenţi, scrie ziarulring.ro.

Chiar dacă până acum a fost distribuită în roluri pentru care nu talentul era în prim-plan, ci frumuseţea, Mădălina Ghenea vrea să dea lovitura, convinsă fiind că are toate calităţile pentru a fi o actriţă în adevăratul sens al cuvântului. Nu o mai leagă nimic de Italia Cel care se pare că i-a deschis ochii şi a convins-o să se mute la Londra este nimeni altul decât cel cu care Mădălina Ghenea a luat lecţii de actorie în această primăvară.

Bernard Hiller este un profesor renumit pentru cursurile sale, dar şi pentru faptul că "s-a specializat" în a transforma modele internaţionale în actriţe sau actori de succes, Cameron Diaz şi Chace Crawford datorându-i cariera lor."Mădălina şi-a dat seama că dacă rămâne în Italia nu are prea multe şanse să ajungă unde vrea.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”