Nadia Comăneci, „mentor“ în cadrul unui nou show BBC

Nadia Comăneci, „mentor“ în cadrul unui nou show BBC

Show-ul „Tumble“, inspirat de varianta britanică a celebrului program „Dansez pentru tine“ (n.r. - „Stricty come dancing“), propune un nou format de televiziune în care gimnastica, muzica şi divertismentul se îmbină într-un spectacol inedit. Nadia Comăneci face parte din „mentorii“ show-ului, alături de nume cunoscute din sport şi nu numai: gimnaştii Louis Smith şi Craig Heap, dar şi coregraful Sébastien Stell, cel care a realizat coregrafia piesei „Try“, interpretată de Pink.

Printre concurenţii care vor intra într-un program intens de antrenament se numără campionul mondial la box Carl Froch, cel care l-a învins pe Lucian Bute în urmă cu doi ani, Sarah Harding („Girls Aloud“), John Partridge (fost actor din „EastEnders“), Lucy Mecklenburgh (actriţa din „The Only Way Is Essex“), Amelle Berrabah („Sugarbabes“), Emma Samms („Dinastia“), Ian „H“ Watkins (fostul component al trupei „Steps“), Andrea McLean (prezentatoarea show-ului „Loose Women“) şi fostul prezentator Peter Duncan, arată Libertatea .

Îmi place că suntem pioneri în ceea ce priveşte acest format“

În fiecare emisiunea, celebrităţile, alături de un partener profesionist şi un antrenor, trebuie să execute un exerciţiu de gimnastică, la un aparat diferit. Nadia Comăneci s-a arătat încântată de prezenţa sa în show, mai ales pentru că este o postură inedită pentru fosta gimnastă, dar şi pentru că are legătură cu fostul ei domeniu de activitate.

„Am încredere că va fi un show extraordinar. Îmi place că suntem pioneri în ceea ce priveşte acest format. Au fost tot felul de emisiuni. Iar dacă nu încerci să faci ceva, nu ai de unde să ştii dacă merge sau nu. Am emoţii pentru că este un show în direct. Nu va fi periculos pentru concurenţi, deoarece învăţarea se face treptat. Avem bârnă, cerc, trapez şi trambulină, deci este o combinaţie între creativitate, gimnastică, muzică şi costume, un adevărat spectacol de divertisment. Ce mai este grozav este faptul că sunt concurenţi cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani“, a declarat Nadia.

Nadia Comăneci a acordat recent un interviu publicaţiei „Daily Mail“ în care povestea despre momentul în care a fugit din România comunistă şi despre emoţiile care au stat în spatele primei note de 10 din istorie. Astăzi, are un mariaj fericit cu fostul gimnast american Bart Conner şi un copil de opt ani. „Dylan a venit cu trei săptămâni mai devreme, aşa că naşterea a fost prin cezariană. Doctorii mi-au dat nota zece la naştere! Au închis cercul“.

Show de divertisment, nu competiţie pentru un titlu mondial

În Marea Britanie, imediat după debutul emisiunii de sâmbătă seara, „Tumble“ a fost întâmpinat cu păreri mixte pe motiv că nu s-a distanţat cu nimic faţă de alte show-uri. De altfel, „Daily Mail“ a scris că noul show de televiziune a atins un nou nivel minim al audienţelor. „Tumble a tratat telespectatorii ca şi cum ar fi fost nişte copii sau nişte idioţi. Programul a fost lipsit de imaginaţie, neintenţionat amuzant şi plin de clişee. Principalul lucru care va avea o cădere bruscă (n.r. - „tumble“ - rostogolire, cădere) va fi nivelul audienţei“, se specifică în publicaţie.

În ceea ce priveşte prestaţia juriului, jurnaliştii de la „The Mirror“ au aprecia contribuţia acestora ca fiind „un pic cam rigidă“, arătând că gimnastul Louis Smith „părea pierdut în cuvinte şi fraze realiste“. „Judecătorii puteau să fie puţin mai tăioşi şi să se distreze. Ei trebuie să conştientizeze că aceasta nu este o competiţie pentru un titlu mondial de gimnastică, ci e divertisment la televizor. E nevoie de cineva care să slăbească coarda şi de câteva săptămâni pentru ca show-ul să se sedimenteze“, a scris „The Mirror“. Prima ediţia a emisiunii „Tumble“ a atras o audienţă de 3,2 milioane de privitori.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 Ce mesaj a transmis Nelu Cortea după eliminarea lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru din America Express

4 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

5 Ce se află dincolo de moarte. Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima