Nepoata lui Iliescu s-a măritat cu băiatul lui Adrian Petrache, asociatul lui Bittner

Nepoata lui Iliescu s-a măritat cu băiatul lui Adrian Petrache, asociatul lui Bittner

Între două percheziții ale procurorilor de la DIICOT, nepoata lui Ion Iliescu, Maria Marinescu s-a măritat din nou. Fiica Ioanei Pavelescu și fiica vitregă a  lui Bujor Sion, băiatul pe care l-a crescut Ion Iliescu nu a fost o fată cuminte, sărind din pat în pat. Acum a luat-o de nevastă Alin Petrache, fiul celebrului Adrian Petrache, partenerul de potlogării al lui Alexandru Bittner.

Maria și Petrache sunt copiii de bani gata care rupeau discotecile acum 20 de ani. Maria Marinescu a fost măritată cu Ion Ion Țiriac și cu traficantul internațional de droguri Frank Colin, trecând și prin patul lui Eugen Bejinariu.

Maria Marinescu a divorţat de Frank Colin arestat pentru trafic de droguri în Franța și s-a măritat cu Alin Petrache. Ceremonia a avut loc la primaria Sectorului 1, în prezenţa tatălui lui Alin, afaceristul Adrian Petrache.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...