Netflix dezvăluie din greșeală noul sezon al serialului 'House of Cards'

Netflix dezvăluie din greșeală noul sezon al serialului 'House of Cards'

Platforma audiovizuală Netflix a pus la dispoziție din greșeală abonaților săi miercuri al treilea sezon al serialului 'House of Cards', în total 10 din cele 13 episoade pe care preconiza să le lanseze în premieră la 27 februarie, informează EFE.

Într-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter al 'House of Cards' gestul a fost calificat drept o scurgere tipică Washingtonului, într-o aluzie la mașinațiunile politice pe care le tratează serialul. Un purtător de cuvânt a clarificat totuși ulterior că a fost vorba "de o eroare tehnică".

Netflix a retras toate episoadele după aproape 20 de minute de la lansare, însă unii abonați au putut să vadă cel puțin un episod, potrivit The Hollywood Reporter. 'House of Cards' relatează lupta pentru putere la Washington și se axează pe figura ambițiosului Frank Underwood (Kevin Spacey) și a soției sale machiavelice Claire (Robin Wright).

Lansarea anticipată a 'House of Cards' a suscitat o amplă vâltoare pe rețelele sociale cu două săptămâni de la premierea oficială, astfel încât unii au speculat că ar putea fi vorba de o strategie de promovare. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

3 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

4 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

5 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…