Nicky Hilton s-a logodit cu James Rothschild

Starleta Nicky Hilton, moştenitoarea unui important imperiu hotelier, s-a logodit cu iubitul ei, James Rothschild, moştenitorul unui imperiu financiar-bancar, potrivit presei americane, citată de contactmusic.com.

Nicky Hilton s-a logodit cu James Rothschild (Imagine: HEPTA)

Potrivit publicaţiei Us Weekly, James Rothschild a cerut-o în căsătorie pe Nicky Hilton weekendul trecut, în timpul unei vacanţe petrecute în Italia.

Nicky Hilton şi James Rothschild s-au cunoscut tot în Italia, la petrecerea de nuntă a celebrului top-model Petra Ecclestone cu James Stunts, organizată la Roma, în 2011.

Potrivit acelei surse, James Rothschild a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în timpul unei plimbări cu vaporaşul pe Lacul Como.

Aceeaşi sursă afirmă că tinerii îşi vor sărbători logodna printr-o vacanţă prin Europa.

Nicky Hilton, sora mai tânără a starletei Paris Hilton, a avut anterior o relaţie de patru ani cu directorul studiourilor DreamWorks David Katzenberg şi a fost căsătorită pentru o perioadă scurtă cu prietenul ei din copilărie, omul de afaceri Todd Andrew Meister, în 2004.

Italia pare să fi devenit în 2014 destinaţia romantică preferată a celebrităţilor - Kim Kardashian şi Kanye West s-au căsătorit la Florenţa la începutul verii, iar George Clooney se va căsători cu Amal Alamuddin în această ţară, luna viitoare.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” / O nouă înregistrare cu primarul care şi-a fil…

2 „Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Dovezi stupef…

3 VIDEO „Nu vreau în România” / Sorina Săcărin a fost readoptată în SUA. Fericirea Sorinei și urmele traumei

4 Mare dreptate are omul ăsta în ce scrie!

5 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …