Nouă coroană, din acest an, pentru câștigătoarea concursului "Miss Universe"

Nouă coroană, din acest an, pentru câștigătoarea concursului "Miss Universe"

Câștigătoarea celei de-a 63-a ediții a concursului "Miss Universe", care va avea loc duminică seara, la Miami, în statul american Florida, va avea onoarea de a purta pentru prima dată noua coroană a Reginei frumuseții, o veritabilă operă de artă formată din 33 de cristale de Boemia, pe care sunt fixate 5 piese de mari dimensiuni din topaz albastru, peste 300 de mici diamante și alte pietre prețioase, relatează EFE.

Coroana din aur alb de 18 carate, cu o greutate de 411 grame, este rezultatul a 3.000 de ore de muncă și valorează aproximativ 300.000 de dolari. Realizată de firma cehă 'Diamond International Corporation' bijuteria evocă, în mod simbolic, 'zgârie-norii' din New York, orașul în care se află sediul Organizației Miss Universe .

La coroana — care se dorește a fi o 'expresie a frumuseții, stabilității, încrederii și puterii femeii în lume', după cum susțin organizatorii acestei atrăgătoare competiții — au candidat în acest an 88 de tinere din diverse părți ale lumii.

În cursul unei gale preliminare, desfășurate în cursul săptămânii premergătoare finalei, ele au participat, printre altele, la foarte apreciata probă de defilare în costum de baie, prin intermediul căreia au fost selecționate cele 15 finaliste.


Numele acestora va fi cunoscut însă abia duminică seara, în cursul show-ului prezentat de două vedete ale postului de televiziune NBC, Natalie Morales și Thomas Roberts.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu