Noua ofertă a grădinii zoologice din Londra: Cabane pentru a dormi în mijlocul leilor

Grădina zoologică din Londra a deschis joi lista rezervărilor pentru cele nouă cabane dotate cu tot confortul și amplasate în habitatul rezervat leilor, pentru ca vizitatorii să se simtă ca într-un safari, relatează AFP.

Complexul Gir Lion Lodge este instalat în "Teritoriul Leilor", habitatul rezervat regelui animalelor din grădina zoologică londoneză care a fost reamenajat și extins. Închis anul trecut pentru realizarea lucrărilor, spațiul va fi redeschis la primăvară și va primi un grup de lei asiatici a căror specie este amenințată, au informat responsabilii.

Chiar dacă nu vor exista contacte directe cu leii, această experiență va permite vizitatorilor să audă răgetele și să urmărească aceste animale, în deplină siguranță, fiind protejați de un gard înalt, se arată pe site-ul de internet al grădinii zoologice.

Pentru a petrece o noapte într-una din aceste cabane, dotată cu o baie cu duș și verandă și având o capacitate pentru doi adulți și doi copii, vizitatorii vor plăti între 378 de lire (525 de euro) și 558 de lire (772 de euro) pentru două persoane. Este inclus un prânz și un mic dejun pentru doi, iar sejururile sunt oferite în afara orelor de program pentru vizitele obișnuite. Sejururile sunt deschise 9 nopți pe săptămână în perioada mai-decembrie.

Cu ajutorul acestei inițiative grădina zoologică speră să finanțeze o parte din operațiunea de prezervare a acestei specii de lei din India. Operațiunea vizează întărirea patrulelor pentru a evita braconajul, un stagiu de pregătire a personalului local și o campanie de informare a comunităților locale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar