Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu câteva zile înainte de lansarea oficială

Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu câteva zile înainte de lansarea oficială

Noul album al vedetei country/pop americane Taylor Swift, "1989", a ajuns pe internet cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, în varianta completă a ediției "deluxe", putând fi deja descărcat de pe mai multe site-uri de torente, conform starpulse.com.

Sursa piratării albumului "1989" pare să provină din Canada sau Franța. Lansarea oficială a albumului are loc luni, 27 noiembrie.

Taylor Swift a avut recent o apariție la talk show-ul britanic "Chatty Man" și îi mărturisea realizatorului acestei emisiuni, Alan Carr, că se teme foarte mult că noul său album ar putea fi piratat înainte de lansarea oficială.

"Mi-e și frică să vorbesc despre asta. Nu am încredere în tehnologie. Nu vreau să vorbesc despre riscul unei scurgeri pe internet. Mă scoate din minți", susținea vedeta.

Fanii dedicați ai solistei au luat foc pe site-urile de socializare după anunțarea știrii privind piratarea albumului și au lansat apeluri la boicotarea conținutului piratat și cumpărarea albumului după lansarea oficială.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /