Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu câteva zile înainte de lansarea oficială

Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu câteva zile înainte de lansarea oficială

Noul album al vedetei country/pop americane Taylor Swift, "1989", a ajuns pe internet cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, în varianta completă a ediției "deluxe", putând fi deja descărcat de pe mai multe site-uri de torente, conform starpulse.com.

Sursa piratării albumului "1989" pare să provină din Canada sau Franța. Lansarea oficială a albumului are loc luni, 27 noiembrie.

Taylor Swift a avut recent o apariție la talk show-ul britanic "Chatty Man" și îi mărturisea realizatorului acestei emisiuni, Alan Carr, că se teme foarte mult că noul său album ar putea fi piratat înainte de lansarea oficială.

"Mi-e și frică să vorbesc despre asta. Nu am încredere în tehnologie. Nu vreau să vorbesc despre riscul unei scurgeri pe internet. Mă scoate din minți", susținea vedeta.

Fanii dedicați ai solistei au luat foc pe site-urile de socializare după anunțarea știrii privind piratarea albumului și au lansat apeluri la boicotarea conținutului piratat și cumpărarea albumului după lansarea oficială.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Foarte interesante amănunte!

3 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

4 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

5 O „dihanie” HIMARS a spulberat baza grupării teroriste „Wagner” din regiunea Luhansk