Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu câteva zile înainte de lansarea oficială

Noul album al lui Taylor Swift a ajuns pe internet cu câteva zile înainte de lansarea oficială

Noul album al vedetei country/pop americane Taylor Swift, "1989", a ajuns pe internet cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, în varianta completă a ediției "deluxe", putând fi deja descărcat de pe mai multe site-uri de torente, conform starpulse.com.

Sursa piratării albumului "1989" pare să provină din Canada sau Franța. Lansarea oficială a albumului are loc luni, 27 noiembrie.

Taylor Swift a avut recent o apariție la talk show-ul britanic "Chatty Man" și îi mărturisea realizatorului acestei emisiuni, Alan Carr, că se teme foarte mult că noul său album ar putea fi piratat înainte de lansarea oficială.

"Mi-e și frică să vorbesc despre asta. Nu am încredere în tehnologie. Nu vreau să vorbesc despre riscul unei scurgeri pe internet. Mă scoate din minți", susținea vedeta.

Fanii dedicați ai solistei au luat foc pe site-urile de socializare după anunțarea știrii privind piratarea albumului și au lansat apeluri la boicotarea conținutului piratat și cumpărarea albumului după lansarea oficială.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!