Noul film cu James Bond "Spectre'" sparge toate recordurile box office-ului britanic

Cel mai recent film cu James Bond intitulat "Spectre" sparge recordurile box office-ului britanic, a anunțat miercuri compania Sony Pictures Entertainment, filiala americană a concernului japonez Sony, care se ocupă cu producerea de filme, citată de agenția Reuters.

Filmul în care joacă actorul britanic Daniel Craig ca agent secret 007 a avut încasări de 9,2 milioane dolari în prima sa zi plină de proiecție, despre care Sony a spus că a fost cel mai mare succes de casă din istoria Marii Britanii.

De asemenea, cifra a fost mai mare decât cea înregistrată în prima zi de încasări pentru filmul anterior, din 2012, cu James Bond, tot cu Daniel Caig în rolul principal, intitulat "Skyfall", a precizat studioul într-un comunicat.

"Skyfall" a strâns 1,1 miliarde de dolari în box office-ul global, recuperând ușor bugetul său de producție estimat la 200 milioane de dolari.

"Spectre", care a avut premiera mondială la Londra, luni noapte, a adunat comentarii pozitive de la criticii de film și va fi lansat în America de Nord și o mare parte din restul lumii pe 6 noiembrie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

2 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…

5 Uite de ce a fugit în Dubai! DIICOT i-a pus sechestru lui Cristi Burci, patronul Adevărul și Prima TV