Noul film cu James Bond "Spectre'" sparge toate recordurile box office-ului britanic

Noul film cu James Bond "Spectre'" sparge toate recordurile box office-ului britanic

Cel mai recent film cu James Bond intitulat "Spectre" sparge recordurile box office-ului britanic, a anunțat miercuri compania Sony Pictures Entertainment, filiala americană a concernului japonez Sony, care se ocupă cu producerea de filme, citată de agenția Reuters.

Filmul în care joacă actorul britanic Daniel Craig ca agent secret 007 a avut încasări de 9,2 milioane dolari în prima sa zi plină de proiecție, despre care Sony a spus că a fost cel mai mare succes de casă din istoria Marii Britanii.

De asemenea, cifra a fost mai mare decât cea înregistrată în prima zi de încasări pentru filmul anterior, din 2012, cu James Bond, tot cu Daniel Caig în rolul principal, intitulat "Skyfall", a precizat studioul într-un comunicat.

"Skyfall" a strâns 1,1 miliarde de dolari în box office-ul global, recuperând ușor bugetul său de producție estimat la 200 milioane de dolari.

"Spectre", care a avut premiera mondială la Londra, luni noapte, a adunat comentarii pozitive de la criticii de film și va fi lansat în America de Nord și o mare parte din restul lumii pe 6 noiembrie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

2 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

3 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID

4 Judecați voi / A manipulat Recorder? Manipulează omul PNL?

5 Corupție generalizată! / DNA tocmai a reținut un șobolan din Caraș Severin! Oameni buni, România trebuie să iasă…