Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Nu au uitat de unde au plecat. De la oameni fără nimic la patroni şi studenţi la universităţi de top

De la Regina, o veterană care, în momentul de faţă, construieşte case pentru nevoiaşi, până la Lane, care studiază cu bursă la o universitate de top, aceşti 10 oameni, în trecut oameni fără vreun acoperiş deasupra capului, dovedesc că există o singură cale spre viitor după ce atingi ultima treaptă a degradării umane.

 

1. James a ajuns de la a dormi într-o sală de repetiţii la pian din Florida, unde îşi petrecea tot timpul repetând, la a cânta într-o sală de spectacole reprezentativă din New York.

 

„Mereu am avut pianul, a fost întotdeuna scăparea mea. Am fost convins că, orice mi s-ar întâmpla în viaţă, pianul mă va ajuta să trec peste tot. Nu ştiu ce s-ar fi ales de mine dacă nu aş fi avut această pasiune pentru muzică”, a spus James.

 

   

2. Elegance a dormit pe canapelele prietenilor săi aproape pe toată durata adolescenţei înainte să intre în Marina Americană. 

 

 

3. Marc a trecut de la a locui într-un adăpost la a deţine propria sa afacere în San Francisco. Ultimul său proiect, „Adăpostul pentru învăţat”, este, de fapt, un program întins pe durata a trei luni care oferă mâncare, adăpost şi cursuri de specializare oamenilor cărora viaţa nu le-a dat prea multe şanse.

4. Această echipă este formată din oameni care, în trecut, nu au avut o casă şi care, în momentul de faţă, ajută alţi oameni aflaţi în aceeaşi situaţie nefericită pe care şi ei au traversat-o, ori de câte ori au nevoie. 

 

 

5. Billy Ray Harris a făcut ce trebuia şi i-a returnat unei femei inelul cu diamant anul trecut. Acum, acesta are un acoperiş deasupra capului. 
 

„Când privesc în trecut îi mulţumesc lui Dumnezeu că s-a terminat acel coşmar. Mă simt uman acum”, a declarat Ray.

 

 

6. Leo, care nu avea unde locui până anul trecut în septembrie, a avut ocazia să înveţe să lucreze pe calculator. În scurt timp, acesta şi-a creat prima aplicaţie.

 

 

7. Regina, aflată în aceeaşi situaţie în trecut, s-a apucat de construirea locuinţelor pentru oamenii străzii.

 

 

8. Dennis a câştigat la loterie în 2013 şi a ales să împartă câştigul său cu prietenii săi nevoiaşi.

 

9. Viaţa lui Rafael, din Brazilia, s-a schimbat radical când o fotografie cu el, extrem de fotogenic, a devenit virală în 2013.

 

 

10. Lane, care-şi făcea veacul prin adăposturile din Chicago, a câştigat o bursă la Universitatea Standford.

 

Sursa: adevarul.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Show total! Ponta o dă cu cracii-n sus pe Proastă! „Tocmai mă invitase să vin la Congresul PSD și acceptasem, …

2 Va salva Iohannis Curtea Supremă din mâinile PSD? Moment-CHEIE în justiție!

3 Această CARACATIȚĂ trăiește în toate orașele României!

4 De ce l-a sfidat Dăncilă pe Tăriceanu. Îl așteaptă un nou dosar? Amănunte INCENDIARE!

5 Proasta, un pic botoxată și cu rochie Coco Chanel, la Antena 3!

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză