Nu au uitat de unde au plecat. De la oameni fără nimic la patroni şi studenţi la universităţi de top

Nu au uitat de unde au plecat. De la oameni fără nimic la patroni şi studenţi la universităţi de top

De la Regina, o veterană care, în momentul de faţă, construieşte case pentru nevoiaşi, până la Lane, care studiază cu bursă la o universitate de top, aceşti 10 oameni, în trecut oameni fără vreun acoperiş deasupra capului, dovedesc că există o singură cale spre viitor după ce atingi ultima treaptă a degradării umane.

 

1. James a ajuns de la a dormi într-o sală de repetiţii la pian din Florida, unde îşi petrecea tot timpul repetând, la a cânta într-o sală de spectacole reprezentativă din New York.

 

„Mereu am avut pianul, a fost întotdeuna scăparea mea. Am fost convins că, orice mi s-ar întâmpla în viaţă, pianul mă va ajuta să trec peste tot. Nu ştiu ce s-ar fi ales de mine dacă nu aş fi avut această pasiune pentru muzică”, a spus James.

 

   

2. Elegance a dormit pe canapelele prietenilor săi aproape pe toată durata adolescenţei înainte să intre în Marina Americană. 

 

 

3. Marc a trecut de la a locui într-un adăpost la a deţine propria sa afacere în San Francisco. Ultimul său proiect, „Adăpostul pentru învăţat”, este, de fapt, un program întins pe durata a trei luni care oferă mâncare, adăpost şi cursuri de specializare oamenilor cărora viaţa nu le-a dat prea multe şanse.

4. Această echipă este formată din oameni care, în trecut, nu au avut o casă şi care, în momentul de faţă, ajută alţi oameni aflaţi în aceeaşi situaţie nefericită pe care şi ei au traversat-o, ori de câte ori au nevoie. 

 

 

5. Billy Ray Harris a făcut ce trebuia şi i-a returnat unei femei inelul cu diamant anul trecut. Acum, acesta are un acoperiş deasupra capului. 
 

„Când privesc în trecut îi mulţumesc lui Dumnezeu că s-a terminat acel coşmar. Mă simt uman acum”, a declarat Ray.

 

 

6. Leo, care nu avea unde locui până anul trecut în septembrie, a avut ocazia să înveţe să lucreze pe calculator. În scurt timp, acesta şi-a creat prima aplicaţie.

 

 

7. Regina, aflată în aceeaşi situaţie în trecut, s-a apucat de construirea locuinţelor pentru oamenii străzii.

 

 

8. Dennis a câştigat la loterie în 2013 şi a ales să împartă câştigul său cu prietenii săi nevoiaşi.

 

9. Viaţa lui Rafael, din Brazilia, s-a schimbat radical când o fotografie cu el, extrem de fotogenic, a devenit virală în 2013.

 

 

10. Lane, care-şi făcea veacul prin adăposturile din Chicago, a câştigat o bursă la Universitatea Standford.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia