O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris - FOTO

O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris - FOTO

Creatorul de modă Rick Owens a şocat publicul prezent, joi, la Săptămâna Modei de la Paris prin prezentarea unei colecţii vestimentare care lasă la vedere organele genitale ale modelelor de sex masculin, potrivit lexpress.fr.

O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Designerul Rick Owens, cunoscut pentru stilul său minimalist şi pentru creaţiile sale din piele, provoacă adesea scandaluri la Săptămâna Modei de la Paris - care, anul acesta, are loc în perioada 21 - 25 ianuarie -, cu show-urile sale provocatoare.

După ce colecţia sa pentru sezonul primăvară-vară din 2014 a fost o celebrare a metalului, Rick Owens a rămas mai degrabă liniştit, dar doar pentru a lua prin suprindere publicul joi, când şi-a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2015.

Toate creaţiile prezentate de Rick Owens joi au drept caracteristică descoperirea zonei inghinale şi, deci, sexul modelelor masculine, care nu purtau lenjerie intimă. Spectacolul a şocat şi a fost în acelaşi timp pe placul marelui public, care şi-a manifestat veselia pe reţelele de socializare. "Să sperăm că iarna viitoare nu va fi foarte friguroasă", a comentat lexpress.fr .

Richard Saturnino Owens, născut pe 18 noiembrie 1962, cunoscut ca Rick Owens, este un creator de modă american originar din Porterville, California. Pe lângă creaţiile pentru propriul brand, Owens se ocupă şi de produsele companiei de blănuri Revillon, fondată în 1723. Rick Owens a fost numit director artistic al Revillon în 2002, iar, din 2003, locuieşte la Paris.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…