O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris - FOTO

Creatorul de modă Rick Owens a şocat publicul prezent, joi, la Săptămâna Modei de la Paris prin prezentarea unei colecţii vestimentare care lasă la vedere organele genitale ale modelelor de sex masculin, potrivit lexpress.fr.

O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Designerul Rick Owens, cunoscut pentru stilul său minimalist şi pentru creaţiile sale din piele, provoacă adesea scandaluri la Săptămâna Modei de la Paris - care, anul acesta, are loc în perioada 21 - 25 ianuarie -, cu show-urile sale provocatoare.

După ce colecţia sa pentru sezonul primăvară-vară din 2014 a fost o celebrare a metalului, Rick Owens a rămas mai degrabă liniştit, dar doar pentru a lua prin suprindere publicul joi, când şi-a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2015.

Toate creaţiile prezentate de Rick Owens joi au drept caracteristică descoperirea zonei inghinale şi, deci, sexul modelelor masculine, care nu purtau lenjerie intimă. Spectacolul a şocat şi a fost în acelaşi timp pe placul marelui public, care şi-a manifestat veselia pe reţelele de socializare. "Să sperăm că iarna viitoare nu va fi foarte friguroasă", a comentat lexpress.fr.

Richard Saturnino Owens, născut pe 18 noiembrie 1962, cunoscut ca Rick Owens, este un creator de modă american originar din Porterville, California. Pe lângă creaţiile pentru propriul brand, Owens se ocupă şi de produsele companiei de blănuri Revillon, fondată în 1723. Rick Owens a fost numit director artistic al Revillon în 2002, iar, din 2003, locuieşte la Paris.

 

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: ENESCU ION

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia