O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris - FOTO

O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris - FOTO

Creatorul de modă Rick Owens a şocat publicul prezent, joi, la Săptămâna Modei de la Paris prin prezentarea unei colecţii vestimentare care lasă la vedere organele genitale ale modelelor de sex masculin, potrivit lexpress.fr.

O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Designerul Rick Owens, cunoscut pentru stilul său minimalist şi pentru creaţiile sale din piele, provoacă adesea scandaluri la Săptămâna Modei de la Paris - care, anul acesta, are loc în perioada 21 - 25 ianuarie -, cu show-urile sale provocatoare.

După ce colecţia sa pentru sezonul primăvară-vară din 2014 a fost o celebrare a metalului, Rick Owens a rămas mai degrabă liniştit, dar doar pentru a lua prin suprindere publicul joi, când şi-a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2015.

Toate creaţiile prezentate de Rick Owens joi au drept caracteristică descoperirea zonei inghinale şi, deci, sexul modelelor masculine, care nu purtau lenjerie intimă. Spectacolul a şocat şi a fost în acelaşi timp pe placul marelui public, care şi-a manifestat veselia pe reţelele de socializare. "Să sperăm că iarna viitoare nu va fi foarte friguroasă", a comentat lexpress.fr.

Richard Saturnino Owens, născut pe 18 noiembrie 1962, cunoscut ca Rick Owens, este un creator de modă american originar din Porterville, California. Pe lângă creaţiile pentru propriul brand, Owens se ocupă şi de produsele companiei de blănuri Revillon, fondată în 1723. Rick Owens a fost numit director artistic al Revillon în 2002, iar, din 2003, locuieşte la Paris.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

2 Noi amănunte / E râcă mare în lumea bună a Capitalei! Gaborii i-au spart petrecerea aniversară miliardarului Thi…

3 ULTIMA ORĂ Culise din ședința PNL / S-a pus batista pe țambal! Cîțu nici nu s-a dus. Orban a făcut liniște în 30…

4 Beizadele PSD / Dezmăţ cu droguri, amor şi peste 100 de tineri la un loc

5 Irina Rimes, în călduri?