O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris - FOTO

Creatorul de modă Rick Owens a şocat publicul prezent, joi, la Săptămâna Modei de la Paris prin prezentarea unei colecţii vestimentare care lasă la vedere organele genitale ale modelelor de sex masculin, potrivit lexpress.fr.

O colecţie vestimentară care lasă penisul bărbaţilor la vedere, prezentată de Rick Owens la Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Designerul Rick Owens, cunoscut pentru stilul său minimalist şi pentru creaţiile sale din piele, provoacă adesea scandaluri la Săptămâna Modei de la Paris - care, anul acesta, are loc în perioada 21 - 25 ianuarie -, cu show-urile sale provocatoare.

După ce colecţia sa pentru sezonul primăvară-vară din 2014 a fost o celebrare a metalului, Rick Owens a rămas mai degrabă liniştit, dar doar pentru a lua prin suprindere publicul joi, când şi-a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2015.

Toate creaţiile prezentate de Rick Owens joi au drept caracteristică descoperirea zonei inghinale şi, deci, sexul modelelor masculine, care nu purtau lenjerie intimă. Spectacolul a şocat şi a fost în acelaşi timp pe placul marelui public, care şi-a manifestat veselia pe reţelele de socializare. "Să sperăm că iarna viitoare nu va fi foarte friguroasă", a comentat lexpress.fr.

Richard Saturnino Owens, născut pe 18 noiembrie 1962, cunoscut ca Rick Owens, este un creator de modă american originar din Porterville, California. Pe lângă creaţiile pentru propriul brand, Owens se ocupă şi de produsele companiei de blănuri Revillon, fondată în 1723. Rick Owens a fost numit director artistic al Revillon în 2002, iar, din 2003, locuieşte la Paris.

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…