O femeie de 92 de ani din Chile purta de 50 de ani un fetus mumificat

O femeie de 92 de ani din Chile purta de 50 de ani un fetus mumificat

O bătrână în vârstă de 92 de ani din Chile purta în pântece de cel puțin 50 de ani un fetus mumificat cântărind aproape două kilograme, au descoperit medicii în urma unor analize medicale de rutină după ce femeia căzuse, informează AFP.

"Această este o descoperire întâmplătoare care a avut nici o legătură cu cauzele examinării pacientului", a declarat vineri la Radio Bio Bio un responsabil al unui spital din orașul-port de San Antonio, la vest de Santiago.

Nonagenara a fost dusă de urgență la spital de familia sa după ce a căzut. Într-o radiografie a șoldurilor a fost descoperită existența fătului care avea o dezvoltare a aproximativ șapte luni și cântărea două kilograme. Din motive nespecificate, fătul s-a mumificat, fără a provoca un disconfort deosebit, femeia neștiind la vremea respectivă că era însărcinată. Ea s-a întors acasă la câteva ore după internare, fără să se opereze.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…