O femeie de 92 de ani din Chile purta de 50 de ani un fetus mumificat

O femeie de 92 de ani din Chile purta de 50 de ani un fetus mumificat

O bătrână în vârstă de 92 de ani din Chile purta în pântece de cel puțin 50 de ani un fetus mumificat cântărind aproape două kilograme, au descoperit medicii în urma unor analize medicale de rutină după ce femeia căzuse, informează AFP.

"Această este o descoperire întâmplătoare care a avut nici o legătură cu cauzele examinării pacientului", a declarat vineri la Radio Bio Bio un responsabil al unui spital din orașul-port de San Antonio, la vest de Santiago.

Nonagenara a fost dusă de urgență la spital de familia sa după ce a căzut. Într-o radiografie a șoldurilor a fost descoperită existența fătului care avea o dezvoltare a aproximativ șapte luni și cântărea două kilograme. Din motive nespecificate, fătul s-a mumificat, fără a provoca un disconfort deosebit, femeia neștiind la vremea respectivă că era însărcinată. Ea s-a întors acasă la câteva ore după internare, fără să se opereze.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…

5 Ceceni conduși de nepotul lui Kadîrov au violat o propagandistă rusă