O fetiţă care i-a oferit flori reginei Elizabeth a II-a, lovită din greşeală de un soldat britanic - VIDEO

Maisie Gregory, o fetiţă în vârstă de şase ani care a oferit un buchet de flori reginei Elizabeth a II-a, înainte de o ceremonie care a avut loc joi, a fost lovită din greşeală în zona feţei de un soldat britanic, în timpul salutului oficial efectuat în faţa suveranei britanice, potrivit people.com.

Maisie Gregory, purtând un costum galez tradiţional, a oferit un buchet multicolor de flori reginei Elizabeth a II-a, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, joi, la Cardiff, în Ţara Galilor.

Afişând un zâmbet larg, regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 89 de ani, i-a mulţumit tinerei sale admiratoare: "Eşti atât de drăguţă! Mulţumesc. Dumnezeu să te binecuvânteze!".

Dar, în timp ce suverana britanică se îndepărta, soldatul care stătea lângă Maisie a efectuat salutul tradiţional în faţa reginei şi a lovit-o din greşeală pe fetiţă, cu palma, în zona feţei.

Regina britanică, aflată deja la câţiva metri distanţă, cu spatele la fetiţă, nu a văzut incidentul. Soldatul, care iniţial a rămas nemişcat în timp ce regina se îndepărta, s-a întors apoi către Maisie şi a întrebat-o dacă se simte bine. Maisie a fost consolată imediat de una dintre rudele sale prezente la ceremonie.

"Se simte bine", a spus mama ei, Joanne Gregory. "Este doar puţin obosită. A fost un şoc pentru ea. Cu toţii am fost copleşiţi de întâlnirea cu regina", a adăugat ea.

Ruth Mosalki, reporter la Wales Online, este jurnalista care a filmat acest incident, pe care l-a publicat apoi pe Twitter, sub forma unui fişier video.

Suverana britanică a participat, joi, la o ceremonie oficială, pe Millennium Stadium din Cardiff, dedicată Regimentului Regal de Infanterie din Ţara Galilor. Urmărită de 7.000 de persoane aflate în tribune, inclusiv de numeroşi elevi, regina Elizabeth a II-a a salutat eforturile depuse de cei 600 de militari galezi, dintre care mulţi au luptat pe fronturile din Irak şi Afganistan. După ceremonie, regina britanică a ţinut să se întâlnească cu soldaţii şi a stat de vorbă cu unii dintre ei şi cu familiile lor.

Sâmbătă, regina Elizabeth a II-a a participat la o altă ceremonie celebră, intitulată "Trooping the Colour", organizată în fiecare an pentru a celebra ziua de naştere a suveranilor britanici.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai rapidă mașină din lume e aproape gata