O grădină zoologică a vândut cu 50.000 de dolari dreptul de a alege numele unui pui de girafă

O grădină zoologică a vândut cu 50.000 de dolari dreptul de a alege numele unui pui de girafă

Grădina zoologică din oraşul american Dallas a vândut la licitaţie, cu suma de 50.000 de dolari, dreptul de a alege numele unui pui de girafă, unui binevoitor care a dorit să rămână anonim, au anunţat luni reprezentanţii acesteia.

Câştigătorul licitaţiei nu a ales deocamdată un nume pentru puiul de girafă, un mascul născut pe 26 octombrie, care are deja o înălţime de 180 de centimetri. Dreptul de alegere a numelui său a fost vândut în cadrul unei acţiuni anuale de strângere de fonduri, organizată sâmbătă, de Grădina zoologică din Dallas, a precizat purtătoarea de cuvânt a acesteia, Laurie Holloway.

"A existat un interes foarte mare în rândul participanţilor care doreau să aleagă un nume pentru puiul de girafă, aşadar a existat o coordonare perfectă, întrucât licitaţia noastră era deja planificată de multă vreme", a adăugat Laurie Holloway.

Banii obţinuţi vor fi donaţi programelor de protejare a girafelor din ţările africane.

Puiul care a venit pe lume pe 26 octombrie este cel de-al 12-lea născut la Grădina zoologică din Dallas, care deţine una dintre cele mai numeroase turme de girafe din Statele Unite.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia