O jurnalistă din Alaska a demisionat în direct după ce a recunoscut că este proprietarul unui magazin în care se vinde marijuana - VIDEO

O jurnalistă din Alaska a demisionat în direct după ce a recunoscut că este proprietarul unui magazin în care se vinde marijuana - VIDEO

O jurnalistă de la un post TV din Alaska a demisionat într-o manieră spectaculoasă, folosind în direct o expresie vulgară -"F..k it, I quit!" ("S-o ia dracu' de muncă, demisionez!") -, şi le-a promis telespectatorilor că va lupta până la capăt pentru legalizarea canabisului în acest stat american.

O jurnalistă din Alaska a demisionat în direct (Imagine: captură video)

Charlo Greene a luat prin surprindere pe toată lumea. La finalul prezentării unei ştiri despre comerţul cu marijuana din Alaska, tânăra jurnalistă a postului KTVA 11 News a dezvăluit dintr-odată faptul că era adevăratul proprietar al magazinului în care a fost filmat reportajul, informează AFP.

"Tot ce aţi auzit (despre acest subiect) reprezintă motivul pentru care, în calitate de proprietar al Alaska Cannabis Club, intenţionez să îmi dedic întreaga energie în lupta pentru libertate şi echitate - iar asta începe prin legalizarea canabisului în Alaska", a declarat Charlo Greene, în direct, în faţa camerelor de filmat.

"În ceea ce priveşte munca mea de aici, ei bine, nu e ca şi cum aş avea de ales. S-o ia dracu' de muncă, demisionez!", a adăugat Charlo Greene ridicând din umeri şi părăsind platoul de televiziune ţinând în continuare în mâini foile cu notiţe.

Camera de filmat s-a mutat imediat pe cealaltă prezentatoare TV, care, şocată şi roşie la faţă, a încercat să spună câteva cuvinte şi să îşi ceară scuze în faţa telespectatorilor pentru comportamentul colegei sale.

Charlo Greene a explicat mai târziu pentru Alaska Dispatch News că a dorit să pună accentul pe o măsură ce vizează legalizarea canabisului în scopuri medicale în acest stat american şi care va fi supusă votului în luna noiembrie.

"Voiam să atrag atenţia asupra acestui subiect", a declarat jurnalista. "Dacă am ofensat pe cineva, îmi cer scuze, dar nu vreau să mă scuz pentru alegerea pe care am făcut-o", a adăugat ea.

Postul KTVA 11 News a spus că jurnalista Charlo Greene a fost concediată. "Suntem cu adevărat întristaţi de limbajul nepotrivit folosit de un reporter al postului KTVA în timpul unei emisiuni în direct", a declarat directorul departamentului de Ştiri, Bert Rudman.

Canabisul de uz medical este autorizat în 23 de state americane şi în capitala federală Washington. Statele Colorado şi Washington au devenit primele două care au legalizat posesia de marijuana în cantităţi mici şi în scopuri recreative.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”