O nouă TELEVIZIUNE în România - VIDEO

Televiziunea de documentare DOQ, operată de Tematic Media Group, s-a relansat în România şi a fost inclusă în pachetul de bază al platformei digitale (DTH) Focus Sat, deţinută de compania de telecomunicaţii UPC.

Relansarea s-a produs la 1 iulie, televiziunea DOQ fiind inclusă în pachetul de bază Direct-To-Home al operatorului de cablu UPC din patru ţări, România, Ungaria, Cehia şi Slovacia, potrivit unui comunicat remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Conform sursei citate, în România, platforma DTH a UPC, Focus Sat, a început emisia DOQ TV pentru mai mult de 275.000 de abonaţi.

De asemenea, DOQ va fi lansată cu localizare 100% în limba cehă, în grilele celor mai importanţi jucători de pe piaţa de cablu din Cehia şi Slovacia. De la 1 septembrie, versiunea localizată a acestei televiziuni va fi lansată şi pe platformele DTH Digi Cehia şi Slovak Telekom. Totodată, de la 1 ianuarie 2016, DOQ va emite pe platforma DTH Digi Slovacia.

DOQ TV este o televiziune de documentare care prezintă întâmplări fascinante despre lumea înconjurătoare, de la cele mai importante bătălii ale istoriei, la ştiinţă şi tehnologie şi de la mistere până la religie. Începând din aprilie, DOQ şi-a împrospătat lunar grila cu emisiuni şi programe internaţionale şi speră să devină un competitor real pentru televiziunile documentare existente în peisajul media din Europa Centrală şi de Est, conform comunicatului citat.

În prezent, DOQ TV emite 24 ore din 24, în patru limbi (română, maghiară, cehă şi engleză) şi în două variante, Standard Definition şi High Definition.

Tematic Media Group este o companie media independentă ce activează în zona centrală şi de est a Europei.

Distribuţia televiziunilor din portofoliul Tematic Media Group se face în România prin societatea Tematic Cable SRL, care este deţinută de omul de afaceri Radu Morar. Acesta îşi coordonează business-ul de la Oradea, unde este sediul central al Tematic Cable, compania având însă şi un birou la Bucureşti.

Săptămâna trecută, Tematic Media Group a anunţat că a preluat la sfârşitul lunii iunie afacerile deţinute de DPO Services, prin achiziţia companiei şi a afiliaţilor acesteia, DPO Tematikus CsatornákKft. (cunoscută anterior ca IKO Tematikus Csatornák Kft.), Sport Klub TV SRL şi Perletonia S.r.o.

Astfel, Tematic Media Group a devenit unul dintre cei mai importanţi agenţi de distribuţie media din Europa centrală şi de est, având în portofoliul său peste 50 de televiziuni, distribuite în România, Ungaria, Bulgaria, Cehia şi Slovacia.

Printre cele mai importante grupuri media internaţionale distribuite de Tematic Media Group se numără AMC Networks, A+E Networks şi Viacom.

Pe lângă grupurile media internaţionale, Tematic Media Group deţine şi televiziuni proprii, respectiv The Fishing& Hunting Channel, DOQ, Slager TV (doar în limba maghiară), Szekely TV (doar în limba maghiară, local) şi SportKlub (doar în limba maghiară).

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan