OSCAR 2015 'Bine jucat, Eddie', i-a spus Stephen Hawking lui Redmayne

OSCAR 2015 'Bine jucat, Eddie', i-a spus Stephen Hawking lui Redmayne

"Bine jucat, Eddie, sunt foarte mândru de tine", i-a scris luni astrofizicianul Stephen Hawking actorului britanic Eddie Redmayne, felicitându-l pentru premiul Oscar câștigat interpretându-i personajul pe ecran.

"Felicitări lui Eddie Redmayne fiindcă a câștigat un Oscar interpretându-mă în filmul 'The Theory of Everything'. Bine jucat, Eddie. Sunt foarte mândru de tine", este mesajul complet postat de astrofizicianul paralizat pe pagina sa de Facebook și preluat de AFP.

Încă de la lansarea filmului, în luna noiembrie a anului trecut, Hawking și-a arătat aprecierea față de interpretarea tânărului actor britanic, spunând: "Uneori credeam că sunt eu pe ecran".

Eddie Redmayne (33 de ani) a dedicat duminică seară Oscarul câștigat pentru Cel mai bun actor în rol principal celor care, ca și Stephen Hawking, suferă de boala Charcot, maladie neurodegenerativă.

"The Theory of Everything" este mai întâi de toate povestea de dragoste dintre Stephen Hawking și prima sa soție, Jane Hawking, cu care a fost 30 de ani și a avut trei copii, încheie AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 ULTIMA ORĂ Dispar sistemele IT ale ministerelor și agențiilor guvernamentale, administrația centrală se va mut…