OSCAR 2015 'Bine jucat, Eddie', i-a spus Stephen Hawking lui Redmayne

OSCAR 2015 'Bine jucat, Eddie', i-a spus Stephen Hawking lui Redmayne

"Bine jucat, Eddie, sunt foarte mândru de tine", i-a scris luni astrofizicianul Stephen Hawking actorului britanic Eddie Redmayne, felicitându-l pentru premiul Oscar câștigat interpretându-i personajul pe ecran.

"Felicitări lui Eddie Redmayne fiindcă a câștigat un Oscar interpretându-mă în filmul 'The Theory of Everything'. Bine jucat, Eddie. Sunt foarte mândru de tine", este mesajul complet postat de astrofizicianul paralizat pe pagina sa de Facebook și preluat de AFP.

Încă de la lansarea filmului, în luna noiembrie a anului trecut, Hawking și-a arătat aprecierea față de interpretarea tânărului actor britanic, spunând: "Uneori credeam că sunt eu pe ecran".

Eddie Redmayne (33 de ani) a dedicat duminică seară Oscarul câștigat pentru Cel mai bun actor în rol principal celor care, ca și Stephen Hawking, suferă de boala Charcot, maladie neurodegenerativă.

"The Theory of Everything" este mai întâi de toate povestea de dragoste dintre Stephen Hawking și prima sa soție, Jane Hawking, cu care a fost 30 de ani și a avut trei copii, încheie AFP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro