Parisul depășește New York-ul la numărul de urmăritori pe Twitter

Parisul depășește New York-ul la numărul de urmăritori pe Twitter

Orașul Luminilor, Parisul, a depășit New York-ul în privința numărului de urmăritori pe Twitter. Peste 223.000 de utilizatori urmăresc contul de Twitter al capitalei franceze, față de peste 209.000 care accesează contul New York-ului, scrie lepoint.fr.

Creat în 2009, contul de Twitter al Parisului, @Paris , este urmărit de 56% bărbați și 44% femei, iar majoritatea utilizatorilor locuiesc în Franța, a indicat primăria Parisului.

Contul orașului New York de pe rețeaua Twitter a fost deschis în 2011, @nycgov , și are 209.197 utilizatori, cu toate că metropola americană are o populație mult mai mare decât cea a Parisului, aproximativ 8,4 milioane de locuitori, conform site-ului oficial al municipalității.

Totuși conturile de Twitter ale celor două metropole sunt departe de a rivaliza cu cele ale unor celebrități.

Cântăreața americană Katy Perry deține recordul la numărul de urmăritori pe Twitter, 58,6 milioane, cântărețul Justin Bieber are 55,9 milioane, iar președintele american Barack Obama are 48,4 milioane de urmăritori.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”