Peste 60.000 de oameni au participat la concertul Avicii din a doua zi a festivalului Untold

Peste 60.000 de oameni au participat la concertul Avicii din a doua zi a festivalului Untold

Peste 60.000 de oameni au participat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la concertul susținut de DJ Avicii, în cadrul Festivalului Untold. La concertul care a avut loc pe Cluj Arena a fost și primarul Emil Boc, care spune că Avicii, pe care îl știe de la fetele sale adolescente, este unul dintre artiștii săi preferați.

Avicii este, alături de David Guetta și Armin van Buuren, unul dintre cele mai puternice nume din programul Festivalului Untold. Concertul său a fost programat de la ora 1,30 și a durat o oră și jumătate, fiind susținut de un spectacol de lumini, artificii și imagini video. Concertul a început cu cel mai recent hit al artistului, 'Waiting for love'.

Primarul a venit la concert însoțit de toată familia și a menționat că folosește una dintre piesele acestui DJ ca sonerie pentru telefonul mobil.

''A fost o atmosferă extraordinară și nu cred că te poți simți decât nemaipomenit în prezența atâtor mii de tineri, care dau atât de multă energie pozitivă și optimism. Am încredere că generația aceasta este una responsabilă. Sunt niște tineri minunați și mă bucur că au valori în care cred, sunt civilizați și se bucură de fiecare moment. Muzica la care asistă și pe care încerc și eu să o înțeleg este una  a prezentului, iar Avicii este unul dintre favoriții mei, pe care îi am la suflet', a spus Boc.

Acesta a mai spus că 'Wake me up' este una dintre piesele sale favorite.

Avicii este numele de scenă al suedezului Tim Bergling, DJ și producător de muzică, în vârstă de 26 de ani. În anii 2012 și 2013 acesta a ocupat locul trei în topul 'Top 100 DJs' al revistei 'DJ Magazine'.

Festivalul Untold are loc până pe 2 august și este principalul eveniment de divertisment al proiectului Cluj-Napoca 2015 — Capitală Europeană a Tineretului. Pe tot parcursul acestui an Cluj-Napoca deține acest titlu, fiind al șaptelea oraș din Europa care îl deține.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”