Petardele de Anul Nou care "alungă spiritele" au provocat un carnagiu în Filipine: Peste 1.000 de case incendiate şi sute de răniţi - FOTO, VIDEO

Petardele de Anul Nou care "alungă spiritele" au provocat un carnagiu în Filipine: Peste 1.000 de case incendiate şi sute de răniţi - FOTO, VIDEO

Petardele de Anul Nou, pe care localnicii din Filipine le folosesc pentru a alunga spiritele rele, au provocat un incendiu devastator la Manila. Un bărbat a murit, iar alte 380 de persoane, printre care şi copii, au ajuns la spital cu răni grave, informează Daily Mail.

Petardele de Anul Nou care "alungă spiritele" au provocat un carnagiu în Filipine: Peste 1.000 de case incendiate şi sute de răniţi (Imagine: dailymail.co.uk)

În ciuda unei campanii prin care guvernul filipinez a avertizat populaţia în privinţa riscurilor legate de artificii, sute de oameni au fost răniţi de materiale pirotehnice incorect detonate.

De asemenea, în Manila, mii de persoane au rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce aproximativ 1.000 de locuinţe au fost mistuite de flăcări. Incendiul a fost provocat de o petardă lansată accidental într-o baracă ​​abandonată, relateză Daily Mail .

Oficialii au confirmat că bărbatul care a murit în noaptea dintre ani a fost ucis de explozia unei rachete de Revelion, în timp ce striga "La revedere, Filipine".

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...